Ο Μάρμπουρι έκανε έξυπνο deal με κινέζικη εταιρεία για μάσκες στη Νέα Υόρκη

Ο Μάρμπουρι έκανε έξυπνο deal με κινέζικη εταιρεία για μάσκες στη Νέα Υόρκη

Την άλλη του πλευρά έδειξε ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος συμφώνησε για την αποστολή 10 εκατ. μασκών στη Νέα Υόρκη με αρκετά φτηνότερο κόστος από ότι της προμηθεύεται η κυβέρνηση Τραμπ.

Στις ΗΠΑ η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου σχετικά με τον κορωνοϊό, τα θύματα από αυτόν αυξάνονται διαρκώς και η κυβέρνηση Τραμπ συνεχίζει απτόητη να σφυράει αδιάφορα για τους συνανθρώπους της.

Οι αθλητές έχουν βγει μπροστά λοιπόν και προσπαθούν να προσφέρουν στο σύνολο με δικά τους έξοδα. Σαν τον Στεφόν Μάρμπερι. Μία προσωπικότητα που έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, χωρίς βέβαια να σημαίνει κάτι αυτό.

Ο Αμερικανός πρώην NBAer έκανε σπουδαία καριέρα στην Κίνα, αγάπησε την χώρα και μένει μόνιμα στο Πεκίνο. Μάλιστα προχώρησε σε μία συμφωνία με εταιρεία από την Άπω Ανατολή που θα στείλει στη Νέα Υόρκη 10.000.000 μάσκες.

Δεν είναι μόνο η κίνηση αλλά το γεγονός πως αυτές κοστίζουν στο 1/3 από όσο αγοράζουν οι Αμερικανοί, την ώρα που ο Μάρμπερι θα τις αγοράζει με 2.75 δολάρια την κάθε μάσκα, αρκετά φθηνότερα από ότι τις αγοράζουν στις ΗΠΑ. Η αποστολή θα γίνει σε πέντε δόσεις, δηλαδή 2 εκατ. ανά δόση. Το σημαντικό σε αυτήν την κίνηση είναι να μην δεχτεί ο Μάρμπουρι κάποιον… πόλεμο από τον πάντα δύστροπο Τραμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ