Κερ: «Οι Ουόριορς του 2017 έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ που έχω δει ποτέ»

Κερ: «Οι Ουόριορς του 2017 έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ που έχω δει ποτέ»

Ο προπονητής της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ αποθέωσε τους παίκτες του για το μπάσκετ που έπαιζαν όταν κατέκτησαν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ απέναντι στους Καβς.

Οι Ουόριορς είναι αδιαμφισβήτητα την κορυφαία ομάδα του ΝΒΑ την τελευταία 10ετία. Τρία δαχτυλίδια και δύο ακόμα συμμετοχές στους τελικούς μιλούν από μόνα τους, με τον Στιβ Κερ να είναι ο πρωτομάστορας αυτών των επιτυχιών.

Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ θυμήθηκε τους πρωταθλητές του 2017, οι οποίοι κατέκτησαν τον τίτλο κόντρα στους Καβς και τόνισε πως εκείνο το σύνολο έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ που έχει παιχτεί ποτέ.

«Οι Ουόριορς του 2017 έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ που έχω δει ποτέ. Οι Καβς ήταν καλύτεροι σε σχέση με το 2016, αλλά και εμείς είχαμε καλύτερη ομάδα. Είχαμε τον Ντουραντ και όλην την ομάδα έτοιμη. Στην επίθεση ήμασταν σε απίθανο επίπεδο. Μπορεί ο ΛεΜπρόν να έπαιζε σε όλες τις θέσεις και να ήταν τρομακτικό να τον αντιμετωπίσουμ, όμως στον αντίποδα το ίδιο τρομακτικό ήταν να μας μαρκάρουν.

Το 2015 δεν το περιμέναμε τόσο το πρωτάθλημα, όμως το 2017 είχαμε την κορυφαία ομάδα στον κόσμο και ήμασταν σίγουροι οτι θα πάρουμε πρωτάθλημα. Είχαμε την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση από τον τίτλο του 2015, αλλά και τον Ντουράντ», ήταν τα λόγια του head coach του Γκόλντεν Στέιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ