Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το ΝΒΑ… ψάχνει τρόπους για να μην κατεβάσει ρολά

Σκέφτονται το πώς θα σώσουν τη σεζόν στο ΝΒΑ κι ένα από τα σενάρια είναι πλέι οφ σε τρεις αγώνες. Ποιες είναι οι υποψήφιες πόλεις.

Το ΝΒΑ… ψάχνει τρόπους για να μην κατεβάσει ρολά | to10.gr

Σε μια εποχή που κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει και πού θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες, το ΝΒΑ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Με τις ΗΠΑ να πλήττονται άσχημα από την πανδημία και πολιτείες να μπαίνουν η μία μετά την άλλη σε αυστηρούς περιορισμούς, με τον κορωνοϊό να είναι σε πλήρη έξαρση, το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έχει κάνει παύση. Ζητούμενο είναι να μην… κατεβάσει ρολά, να μην λήξει άδοξα η σεζόν, πάντα σε σχέση με την εξέλιξη του προβλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ιδέα είναι να γίνουν πλέι οφ της… τελευταίας στιγμής. Το βασικό σχέδιο, σύμφωνα με τον Μαρκ Μπέρμαν της New York Post, είναι να γίνουν πλέι οφ σε έναν ενιαίο χώρο. Οι αγώνες θα είναι έως τρεις (best of three), ήτοι θα περνά αυτός που θα πετύχει δύο νίκες. Σκέφτονται κάτι αντίστοιχο με τη March Madness και μάλιστα έχουν βρει και τις… υποψήφιες πόλεις.

Λας Βέγκας, Ορλάντο, Ατλάντικ Σίτυ, Χαβάη και Λούισβιλ, φέρονται να είναι ως πιθανοί προορισμοί, ενός σχήματος που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί και προβάλλει ως λύση για να μπορέσει να τελειώσει η χρονιά. Ζητούμενο είναι το πότε, καθώς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προβλέψει κανείς το χρονικό σημείο, που θα μπορούν να μπουν οι ομάδες στα γήπεδα.