Οι Λέικερς δηλώνουν… ασφαλείς στην περιοχή Λ.Α.

Οι Λέικερς δηλώνουν… ασφαλείς στην περιοχή Λ.Α.

Ολοκληρώθηκε η 14ημερη καραντίνα και κανείς παίκτης των Λέικερς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκαναν.

«Είμαστε οι Λέικερς και είμαστε ασφαλείς στην τοποθεσία Λος Άντζελες», θα μπορούσε να λέει το χαρακτηριστικό ποστ, συνδυασμένο με… φατσούλες χαρούμενες. Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με την ανακοίνωση πέρασαν 14 μέρες, κανείς δεν παρουσίασε προβλήματα, οπότε όλα καλά για τους «λιμνάνθρωπους».

Βεβαίως, δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, το προσδοκώμενο (αλλά και βάσει πιθανοτήτων) αποτέλεσμα αυτό θα ήταν, όμως από την άλλη η ανακοίνωση έχει και δεύτερη ανάγνωση. Δείχνει πως οι αθλητές της ομάδας του Λος Άντζελες όχι μόνο ακολουθούν τις οδηγίες, αλλά δείχνουν τον μέγιστο βαθμό υπευθυνότητας, κάτι που όλοι οφείλουμε να κάνουμε.

Οι Λέικερς μπήκαν σε υποχρεωτική καραντίνα, καθώς αρχικά δύο παίκτες (δίχως να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους) βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Όλη η ομάδα ακολούθησε την προβλεπόμενη από τους γιατρούς διαδικασία, και από σήμερα είναι… ελεύθεροι υπηρεσίας, καθώς κανείς δεν εμφάνισε το παραμικρό σύμπτωμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ