Τζινόμπιλι: «Δεν ξέρω αν η πανδημία θα μας ενώσει»

Τζινόμπιλι: «Δεν ξέρω αν η πανδημία θα μας ενώσει»

Ο Μανού Τζινόμπιλι μίλησε για την έξαρση του κορωνοϊού και ελπίζει αυτή η πανδημία να ενώσει τον κόσμο και να μην τον απομονώσει.

Τους προβληματισμούς του για τον Covid-19 εξέφρασε ο πρώην άσος του ΝΒΑ και της Εθνικής Αργεντινής, Μανού Τζινόμπιλι.

Ο Αργεντινός πρώην σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, που είναι μόλις ένας από τους δύο παίκτες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν Euroleague, πρωτάθλημα NBA και Ολυμπιακό μετάλλιο τόνισε ότι η πανδημία αυτή θα πρέπει να ενώσει την ανθρωπότητα.

«Ο κορωνοϊός δεν αστειεύεται. Δεν ξέρω αν θα μας ενώσει ή θα είναι ο καθένας για την πάρτη του. Θα πρέπει να προσέξουμε όχι μόνο για τη δική μας υγεία, αλλά και για εκείνη των πιο ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων. Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή. Δυστυχώς σε πολλά μέρη του κόσμου υποτίμησαν τον κίνδυνο και έχουν πολλά θύματα. Δεν κρύβω πως είχα έντονη ανησυχία, ξυπνούσα το βράδυ και σκεφτόμουν τι θα γίνει στον κόσμο και την πατρίδα μου. Εδώ στο Τέξας, που είναι πιο αραιοκατοικημένο, η κατάσταση είναι υπό σχετικό έλεγχο, αλλά στη Νέα Υόρκη που είναι πυκνοκατοικημένη όπως και στο Μπουένος ‘Αιρες υπάρχει πρόβλημα. Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί», τόνισε ο άλλοτε άσος των Σπερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ