Πέσιτς: «Γιατί δεν είναι ο Κούκοτς στο Hall of Fame;»

Πέσιτς: «Γιατί δεν είναι ο Κούκοτς στο Hall of Fame;»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα έδειξε την αντίθεσή του στο γεγονός ότι ο Κροάτης φόργουορντ δεν είναι μέλος του Hall Of Fame.

Ισως να μην έχει και μεγάλο άδικο τελικά ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο έμπειρος προπονητής, μίλησε στο «tanjug.rs» και τόνισε ότι ο Τόνι Κούκοτς θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στο πλευρό όλων των μεγάλων παικτών, στο Hall of Fame. Ο Κροάτης φόργουορντ ήταν ο κορυφαίος έκτος παίκτης στην μεγάλη ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς και από αυτούς που έγραψαν την δική τους ιστορία στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Αναλυτικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είπε:

«Με όλο τον σεβασμό προς όλους όσοι μπήκαν τώρα στο Hall of Fame και συγχαρητήρια, αλλά ακόμη μου είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ, ο Τόνι Κούκοτς, δεν έχει μπει ακόμη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει φίλος του μπάσκετ που να μην του αρέσει ο Τόνι Κούκοτς. Μόνο να τον αγαπήσεις μπορείς και όχι μόνο για αυτά που πρόσφερε στο παγκόσμιο μπάσκετ, αλλά και ως άνθρωπο. Αυτή, δεν είναι μόνο δική μου γνώμη, αλλά το ίδιο πιστεύουν όλοι οι προπονητές που τον είχαν και όλοι όσοι δούλεψαν μαζί του, είτε ως συμπαίκτες, είτε ως αντίπαλοι. Δεν ξέρω εάν αυτό είναι αστείο ή λυπηρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ