Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Επόμενη κίνηση του Αλαφούζου είναι να διώξει προπονητή με μήνυμα στο Viber...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ντράγκιτς δεν σκέφτεται την free agency…

Ο Σλοβένος σταρ των Χιτ μίλησε για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας ότι ο θείος του έχει «κολλήσει» στις ΗΠΑ.

Ο Ντράγκιτς δεν σκέφτεται την free agency… | to10.gr

Ο κορωνοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα. Ουτε αθλητισμός, ούτε συμβόλαια, ούτε το μέλλον της λίγκας. Τίποτα άλλο δεν ενδιαφέρει αυτήν την περίοδο. Ο Γκόραν Ντράγκιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι αλλά δεν σκέφτεται τη free agency. Αντιθέτως. Κάτι άλλο τον απασχολεί. Ο 33χρονος γκαρντ των Χιτ μιλώντας στη Miami Herald και αποκάλυψε πως ο θείος του είναι εγκλωβισμένος στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως να σκέφτεται τώρα το ΝΒΑ και το μπάσκετ; Συγκεκριμένα δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτομαι καθόλου τη free agency. Έχω τόσα πολλά διαφορετικά προβλήματα. Ο θείος μου είναι «κολλημένος» στις ΗΠΑ και προσπαθώ να βρω τρόπο για να γυρίσει πίσω στην Σλοβενία, οπότε είμαι όλη μέρα στα τηλέφωνα με την κυβέρνηση. Είναι μια τρελή κατάσταση για μένα και την οικογένειά μου. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό και ελπίζω πως όταν τελειώσει όλο αυτό με τον ιό, τότε θα μπορώ να σκεφτώ την καριέρα μου και όλα τα υπόλοιπα», ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το πώς περνάει το χρόνο του στη Φλόριντα, είπε πως:

«Είναι μια διαφορετική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί τουλάχιστον περνάω χρόνο με τα παιδιά μου. Κάποιες οικογένειες είναι χωρισμένες, δεν μπορούν καν να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο».