Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στον ΠΑΟΚ να ζητούσαν κόσμο μόνο στην Τούμπα και στην Ξάνθη. Στις έδρες του Ιβάν.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκαλινάρι: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο κορωνοϊός»

Ο Ιταλός φόργουορντ των Θάντερ περιέγραψε όσα έζησε στο κομβικό παιχνίδι Τζαζ-Θάντερ που ήταν και η αιτία για να κατεβάσει ρολά το ΝΒΑ.

Γκαλινάρι: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο κορωνοϊός» | to10.gr

Ο αγώνας των Τζαζ με τους Θάντερ ήταν και το παιχνίδι που σταμάτησε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στις ΗΠΑ. Στις 11 Μαρτίου, ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ΝΒΑ να κλείσει επ αορίστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι έζησε κάθε λεπτό αυτής της αναμέτρησης που έμελλε να είναι κομβική για την λίγκα. Ο Ιταλός φόργουορντ περιέγραψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τις στιγμές που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο,σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Συγκεκριμένα είπε: «Όταν έφυγα από το διαμέρισμά μου για το γήπεδο, το απόγευμα της 11ης Μαρτίου, όλα έδειχναν εντελώς φυσιολογικά. Το ίδιο όταν έφτασα στο γήπεδο. Ήταν μια συνηθισμένη κατάσταση πριν από αγώνα, κάναμε σουτάκια ανά τέσσερις, τη θεραπεία μας και μετά πάλι στο γήπεδο.

Περίπου σαράντα λεπτά πριν από το το τζάμπολ είχαμε το team meeting και εν συνεχεία μπήκαμε στο γήπεδο. Τότε ήταν που τα πράγματα άρχισαν να γίνονται περίεργα. Είμαι πάντα ο πρώτος παίκτης από τις ομάδες που μπαίνει στο παρκέ για το τζάμπολ, με τους διαιτητές να είναι συνήθως μαζί στο ίδιο σημείο, ένας στο κέντρο και από ένας στην γραμμή των βολών. Αλλά εκείνο το βράδυ μόλις μπήκα στο παρκέ, οι διαιτητές δεν ήταν πουθενά. Τότε κατάλαβα πως κάτι συνέβαινε.

Μόλις αντιλήφθηκα ότι οι διαιτητές αγνοούνταν, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω τον Κρις Πολ. Καθόταν περίπου επτά μέτρα μακριά μου, κοιτάζοντας κι αυτός εμένα. Είχαμε κι οι δύο την ίδια γκριμάτσα. Είμαστε οι μεγαλύτεροι εκεί, έχουμε παίξει πολλούς αγώνες, αλλά ποτέ δεν βρεθήκαμε σε μια κατάσταση όπου οι διαιτητές δεν ήταν εκεί για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Οπότε κοιταζόμασταν σαν να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

Γύρισα το κεφάλι μου και είδα ότι οι διαιτητές ήταν στην γραμματεία και μιλούσαν με τους προπονητές μας. Περίεργο. Κανείς δεν ήξερε τι γίνεται. Συμπεριλαμβανομένου εμού. Αλλά την ίδια στιγμή, ξέρετε τι; Με ειλικρίνεια σας λέω ότι το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου εκείνη την στιγμή ήταν ο κορονοϊός. Είμαι από την Ιταλία. Η χώρα μου αντιμετώπιζε προβλήματα με τον κορονοϊός για περισσότερο από ένα μήνα. Τα αθλητικά γεγονότα είχαν σταματήσει. Σκέφτηκα ότι κάτι αντίστοιχο συνέβαινε κι εδώ….».