Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ είναι… υπόθεση εργασίας

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ είναι… υπόθεση εργασίας

Στις 7 Σεπτεμβρίου, ξεχωριστή ημέρα για τους Αμερικανούς, θέλουν να αναδειχθεί ο πρωταθλητής. Δύσκολη υπόθεση, έως κι ανέφικτη.

Εν μέσω της απόλυτης έξαρσης του κορωνοϊού στις ΗΠΑ, το ΝΒΑ επεξεργάζεται σχέδια για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κι οι Αμερικανοί έχουν στο… DNA τους να φτιάχνουν ιστορίες, να δίνουν σημειολογία σε όλο και περισσότερες εκδηλώσεις, γι’ αυτό κι έχουν κυκλώσει στο ημερολόγιο την 7η Σεπτεμβρίου, κάνοντας υπόθεση εργασίας ότι τότε θα μπορούσε να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Βεβαίως, για να συμβεί αυτό πρέπει να πάνε πολλά διαφορετικά πράγματα καλά. Γιατί, όμως, στις 7 Σεπτεμβρίου; Τότε γιορτάζουν την Ημέρα Εργασίας στις ΗΠΑ και θέλουν να το συνδυάσουν με την ανάδειξη του πρωταθλητή στο ΝΒΑ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να γίνουν αγώνες στο κατακαλόκαιρο. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να υποχωρήσει κατά το δυνατόν νωρίτερα (ευχής έργο, όχι τόσο για το ΝΒΑ, αλλά για τους ίδιους τους ανθρώπους που χάνονται, ή που ταλαιπωρούνται) η πανδημία κι η έξαρσή της στις ΗΠΑ.

Αλλά ακόμα και με τις καλύτερες των συνθηκών, υπάρχουν μια σειρά πράγματα που πρέπει να πάνε καλά. Για παράδειγμα πόσοι αγώνες θα γίνουν ως το τέλος και πώς θα γίνει η τελική φάση. Αν το ΝΒΑ παραμείνει σε λογική πλέι οφ, ποιος μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα, ώστε να καθοδηγήσει τη σειρά να τελειώσει στις 7 Σεπτεμβρίου; Για να είναι ακριβής η ημερομηνία, θα πρέπει να υπάρχει ένας τελικός, κάτι που δεν είναι στη λογική του ΝΒΑ. Όπως και να ‘χει, μια ιδέα είναι, θα δείξει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ