Η… ήττα του Ντουράντ που προκάλεσε πονοκεφάλους στις στοιχηματικές

Η… ήττα του Ντουράντ που προκάλεσε πονοκεφάλους στις στοιχηματικές

Το χαμένο ματς του KD από τον Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ των Μαϊάμι Χιτ στο τουρνουά του NBA2k, το φαβορί που έχασε από το αουτσάιντερ και το παιχνίδι... κονσέρβα.

Ο κορωνοϊός έχει αναγκάσει το ΝΒΑ και όλα τα πρωταθλήματα να βάλουν λουκέτο. Μέχρι πότε; Κανείς δεν ξέρει. Αναμενόμενο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη να ψάχνουν τρόπους να κρατήσουν «ζεστό» τον κόσμο αφού υπάρχει διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων. Ενεργό ρόλο έπαιξε η εταιρεία που δημιουργεί τις σειρές NBA2k, η οποία οργάνωσε τουρνουά με 16 επαγγελματίες αθλητές από το ΝΒΑ.

Ανάμεσά τους και ο Κέβιν Ντουράντ, με τον άσο των Νετς να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή του. Ο KD όμως όχι απλά δεν το πήρε, αλλά δημιουργήθηκε τεράστια ίντριγκα γύρω από τον αποκλεισμό του από τον Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ των Μαϊάμι Χιτ.

Γιατί όμως; Αρχικά όλοι οι αγώνες του τουρνουά των 16 επαγγελματιών αθλητών είχαν συμπεριληφθεί κανονικά στις καρτέλες των στοιχηματικών εταιρειών.

Νωρίτερα λοιπόν ο Ντουράντ ήταν απόλυτο φαβορί στις αποδόσεις, με το παιχνίδι όμως να μην μεταδίδεται και να γίνεται σε μαγνητοσκόπηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια ζημιά των στοιχηματικών εταιρειών από την ήττα του KD και τη νίκη του αουτσάιντερ.

Οι μπουκς έμαθαν… τελευταίοι τα νέα, τα κέρδη όσων στήριξαν τον Τζόουνς ήταν τεράστια και πλέον το τουρνουά, τουλάχιστον στοιχηματικά, βρίσκεται στον αέρα. Είναι λογικό οι άνθρωποι των εταιρειών να είναι θορυβημένοι από ότι συνέβη, γιατί δεν τις συμφέρει και τα επόμενα παιχνίδια να είναι σε… κονσέρβα αφού είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν διαρροές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ