NBA: Πιέζουν οι ομάδες για τα draft

NBA: Πιέζουν οι ομάδες για τα draft

Οι ομάδες της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη θέλουν νωρίτερα να πραγματοποιηθούν τα ντραφ του ΝΒΑ, με τον Αύγουστο να είναι ο επικρατέστερος μήνας.

Και το ΝΒΑ είναι στον αέρα όπως όλες οι λίγκες στον πλανήτη λόγω του κορωνοϊού. Βέβαια στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, εκτός από το φετινό αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που… καίει τις ομάδες είναι και τα επερχόμενα draft.

Τι θέλουν λοιπόν ακριβώς; Η διαδικασία να γίνει αργότερα ώστε να καταφέρουν να επιλέξουν τους κατάλληλους νέους αστέρες τους.

Οι ομάδες του ΝΒΑ πιέζουν την αρμόδια επίτροπη του πρωταθλήματος για αλλαγή ημερομηνίας στο draft, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 25 Ιουνίου.

Από την στιγμή όμως που το πρωτάθλημα είναι προς… συνέχιση, σε αυτήν την ημερομηνία θα έχουμε ακόμα αγωνιστική δράση. Πράγμα που σημαίνει πως οι ομάδες του ΝΒΑ θέλουν η επιλογή του draft να μετακινηθεί. Ιδανική ως μέρα διεξαγωγής της διαδικασίας είναι η 1η μέρα του Αυγούστου και πλέον αναμένεται η διοίκηση της λίγκας να αποφασίσει για το τι θα συμβεί. .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ