«Η ζωή μπορεί να είναι διαφορετική τώρα, αλλά θα το περάσουμε μαζί»

«Η ζωή μπορεί να είναι διαφορετική τώρα, αλλά θα το περάσουμε μαζί»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να μην κάνει τον κόσμο να σηκώνεται από την καρέκλα με τα καρφώματά του, κάνει όμως τη ζωή ομορφότερη.

Είναι από τους ανθρώπους, που έχουν περάσει δυσκολίες κι αυτό τον έχει ατσαλώσει. Όχι μόνο για να πάρει στα χέρια του τη ζωή του, αλλά και για να βοηθά όσο μπορεί τους συνανθρώπους του, να κάνει τον κόσμο τους καλύτερο. Κι ειδικά σε μια εποχή, που η ζωή αλλάζει, οι κινήσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ταυτόχρονα ουσιαστικές, αλλά και δείγμα ευαισθησίας.

Σε άλλη μια δράση αλληλεγγύης ο Γιάννης θα δωρίσει ακουστικά σε παιδιά του Μιλγουόκι, προκειμένου να κάνει πιο εύκολη την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά, λόγω κορονοϊού. Κι είναι μια κίνηση με πολλούς συμβολισμούς, ένα μήνυμα ότι ανεξάρτητα από τις συνθήκες δεν πρέπει να σταματά η μάθηση.

Μέχρι τώρα, σε κινήσεις που έχουν γίνει γνωστές, έχει δώσει 100.000 δολάρια στο προσωπικό του γηπέδου των Μπακς (Fiserv Forum), έχει προσφέρει 10.000 μάσκες στον δήμο Ζωγράφου και τώρα -σε συνεργασία με γνωστή εταιρία ακουστικών- προσφέρει στους μαθητές του Μιλγουόκι τη δυνατότητα να κάνουν τα μαθήματά τους από απόσταση. Κι όπως είπε κι ο ίδιος «η ζωή μπορεί να είναι διαφορετική τώρα, αλλά θα το περάσουμε μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ