Ιδιοκτήτης Ουόριορς: «Σωστό που έφυγε ο Ντουράντ»

Ιδιοκτήτης Ουόριορς: «Σωστό που έφυγε ο Ντουράντ»

ΟΙ ιδιοκτήτης της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ, Τζο Λακόμπ, τόνισε ότι από την στιγμή που δεν ένιωθε καλά ο KD, δεν γινόταν να μείνει στους Πολεμιστές.

Στο Γκόλντεν Στέιτ έζησε μεγάλες στιγμές γιατί κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και αναδείχθηκε ισάριθμες φορές MVP των τελικών.

Ο Κέβιν Ντουράντ πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό των Ουόριορς και βρίσκεται στους Νετς, με την υπόθεσή του προηγούμενο καλοκαίρι να είναι σίριαλ γιατί δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο.

Για την απόφαση του KD να φύγει από τους Πολεμιστές, μίλησε στο Athletic και ο ιδιοκτήτης του Γκόλντεν Στέιτ, Τζο Λακόμπ, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ορθώς έφυγε από την ομάδα αφού δεν αισθανόταν καλά πλέον.

«Παράξενο που το λέω, αλλά ίσως να ήταν σωστό που έφυγε από εμάς και τη στιγμή που έγινε αυτό. Για τον Ντουράντ ήταν σίγουρα σωστό. Εύχομαι να έχει καλή καριέρα στη συνέχεια και να είναι χαρούμενος. Πίστευε πως δεν έπρεπε να συνεχίσει στους Ουόριορς. Δεν ένιωθε άνετα εδώ. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε. Δεν ξέρω γιατί ήθελε να φύγει», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Ουόριορς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ