Καρνισόβας : «Δεν υπάρχουν… εκπτώσεις στην επιτυχία»

Καρνισόβας : «Δεν υπάρχουν… εκπτώσεις στην επιτυχία»

Ο Αρτούρας Καρνισόβας έβαλε με το… καλημέρα ψηλά τον πήχη, κυνηγώντας την απόλυτη επιτυχία, το πρωτάθλημα για τους Μπουλς.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι: Ο μεγάλος στόχος μας είναι να φέρουμε ένα πρωτάθλημα στο Σικάγο! Αυτός είναι ο σκοπός για τον οποίο παλεύει κάθε ομάδα του ΝΒΑ, μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο… Στο τέλος της ημέρας, μόνο μια θα τα έχει καταφέρει. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα, για να δικαιώσουμε τις μεγάλες προσδοκίες των φιλάθλων μας ανά τον κόσμο». Η επιτυχία είναι αυτοσκοπός για τον Αρτούρας Καρνισόβας και δεν το κρύβει.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν περιμένει ούτε περίοδο χάριτος, ούτε μασάει τα λόγια του. «Ο ρόλος μου στους Μπουλς είναι μια επαγγελματική ευκαιρία άνευ προηγουμένου! Ένα μεγάλο όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Μεγάλωσα βλέποντας τους Μπουλς, την ομάδα που εκπροσωπούσε ουσιαστικά το αμερικανικό μπάσκετ και το ΝΒΑ στα μάτια ενός παιδιού από τη Λιθουανία» είπε και συμπλήρωσε:

«Θα υπάρξουν προκλήσεις, όμως νιώθω έτοιμος να τις αντιμετωπίσω. Δεν υπάρχουν… εκπτώσεις στην επιτυχία. Απαιτείται συστηματική προσέγγιση. Ό,τι πετύχουμε γνωρίζουμε ότι θα είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στον στόχο. Η επαγγελματική φιλοσοφία μου στηρίζεται στις αρχές της ομάδας. Όλοι μαζί θα πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ