Μάρμπερι: «Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν ο Τζόρνταν»

Μάρμπερι: «Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν ο Τζόρνταν»

Ο πρώην ΝΒΑερ τόνισε ότι δεν γίνεται να υπάρξει σύγκριση με τον Air Mike για κανέναν παίκτη, την ώρα που ο Κόμπε ήταν ο μοναδικός που μπόρεσε να τον φτάσει.

Οι συγκρίσεις πολλές φορές είναι αναγκαστικές. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος αθλητής που έχει περάσει στο μπάσκετ, την ώρα που στο ΝΒΑ διαρκώς ψάχνουν αυτόν που θα μπορέσει να τον φτάσει.

Ο Στεφόν Μάρμπερι πάντως έχει άλλη άποψη. Πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον φτάσει. Ο άλλοτε ΝΒΑερ, ο οποίος έπαιξε και μεγαλούργησε στην Κίνα, μίλησε στο podcast του Brandon “Scoop B” Robinson και υποστήριξε ότι δεν γίνονται συγκρισεις.

Όταν ήρθε η σειρά να επιλέξει το Τοp 3 παικτών έβαλε σε μια κατηγορία μόνο του τον Μάικλ Τζόρνταν και μετά τοποθέτησε τον Κόμπι και τον Λεμπρόν: «Ο κόσμος θέλει να κατατάξει τον Τζόρνταν; Ο Τζόρνταν δεν πρέπει καν να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Πρώτος είναι ο Κόμπι, μετά έρχεται ο Λεμπρόν και μετά μπορείς να διαλέξεις όποιον άλλον θέλεις. Δεν υπάρχει σύγκριση φίλε. Δεν είναι το ίδιο. Μιλάμε για διαφορετικούς κόσμους. Διαφορετικές νοοτροπίες. Θα το ξεκαθαρίσω πολύ γρήγορα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συζητάμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ