Μπλατ: «Απόλαυσα την εμπειρία στους Νικς»

Μπλατ: «Απόλαυσα την εμπειρία στους Νικς»

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο σύντομο πέρασμά του από την ομάδα της Νέας Υόρκης ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει ρόλο... δασκάλου στη συνέχεια της καριέρας του.

Μία ισχυρή προσωπικότητα. Ένας άνθρωπος που και μόνο που κάθεσαι δίπλα του και τον ακούς, είναι ικανός να σου μεταλαμπαδεύσει τόσες πληροφορίες, οι οποίες θα σε γεμίσουν και με το παραπάνω.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, είναι ένας μαχητής της ζωής. Το πέρασμά από τους Νικς ήταν μικρό, αφού έμεινε στη Νέα Υόρκη ως σύμβουλος για περίπου 4 μήνες, όμως η εξέλιξη αυτή δεν δείχνει να τον πτοεί.

Μιλώντας στο sport5.co.il, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε τα σχέδιά του για τη συνέχεια της καριέρας του. Δήλωσε λοιπόν ότι: «Έχω αρκετά πλάνα που είναι στην κατεύθυνση που βρισκόμουν, πριν προκύψει αυτή η προοπτική. Απόλαυσα την εμπειρία. Έχω μερικές άλλες επιλογές στο ΝΒΑ, αλλά υπάρχουν κάποια διαφορετικά πράγματα που θα ήθελα να βάλω ως προτεραιότητα.

Θέλω να βοηθήσω και να διδάξω ανθρώπους του αθλητισμού -και όχι μόνο- να χρησιμοποιούν τις αξίες και τα μαθήματα ζωής που πήρα εγώ μέσω του αθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ