Το ΝΒΑ ανοίγει με… κλειστές πόρτες

Το ΝΒΑ ανοίγει με… κλειστές πόρτες

Πλέον είναι προφανές πως όσα πρωταθλήματα ολοκληρωθούν, θα γίνουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, με κλειστές πόρτες για το κοινό.

Το μπάσκετ είναι θέαμα και κάθε θέαμα απαιτεί κοινό, όμως είναι πλέον δεδομένο ότι στις παρούσες συνθήκες μπορούμε μόνο να επιλέξουμε. Είτε να μπει λουκέτο στα πρωταθλήματα και να μείνουν ατελή, είτε να γίνουν χωρίς την παρουσία θεατών. Στο ΝΒΑ φαίνεται πως έχουν καταλήξει στη δεύτερη λύση, θέλοντας να ανοίξουν το πρωτάθλημα, να ολοκληρωθεί η σεζόν, αν και γνωρίζουν εξ ορισμού ότι αυτό θα γίνει με κλειστές για το κοινό πόρτες.

Μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο (όχι μόνο το φάρμακο) συγκεντρώσεις τόσο πολλών ανθρώπων, σε τόσο μικρό χώρο δεν είναι απλά απαγορευτικές, θα πρόδιδαν κι ανευθυνότητα από την πλευρά των διοργανωτών και το ΝΒΑ δεν θα αφήσει κανένα… παράθυρο ανοιχτό, για να κατηγορηθεί. Η σκέψη που ωριμάζει είναι να γίνουν οι αγώνες, με όποιον τρόπο φανεί πιο λογικός και προσιτός, κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό που μένει είναι να αποφασίσουν τον τρόπο, αλλά και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, ώστε αφενός να μην κινδυνεύσουν οι αθλητές, αφετέρου το παραγόμενο αποτέλεσμα να μην είναι ανακόλουθο της προσπάθειας και της δυναμικής των ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ