Κίνηση ανθρωπιάς κι ευθύνης από τους Σικάγο Μπουλς

Κίνηση ανθρωπιάς κι ευθύνης από τους Σικάγο Μπουλς

Προσφορά σε όσους ανθρώπους από το Σικάγο έχουν ανάγκη προσφέρουν οι Μπουλς, δείχνοντας ότι είναι ενεργό κομμάτι της κοινωνίας.

Όταν η αλληλεγγύη δεν είναι σχήμα λόγου, το μπάσκετ γίνεται (έτσι πρέπει να είναι) ένα από τα πιο ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας. Έτσι συμβαίνει στο Σικάγο, ένα από τα σημεία που έχουν πληγεί από την πανδημία. Οι Μπουλς, σε συνεργασία με τον χορηγό τους «Lineage Logistics», προσέφεραν 600.000 γεύματα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, εκτός από εκείνους που είχαν και πριν τον κορωνοϊό πρόβλημα επιβίωσης, προστέθηκαν άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους και που δύσκολα τα φέρνουν βόλτα. Οι «ταύροι» ξεκίνησαν την καμπάνια με κωδική ονομασία «Share a Meal» (στα ελληνικά «μοιράσου ένα γεύμα»), θέλοντας να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του κόσμου που υποφέρει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι Μπουλς κάνουν τέτοιου είδους δράση, όπως φαίνεται από την κεντρική φωτογραφία, η οποία είναι από παλιότερη ενέργεια κοινωνικής ευθύνης.

Ο χορηγός των Μπουλς ανακοίνωσε επίσης δωρεά 200.000 δολαρίων, ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες (ευκαιρίες) εργασίας για τους υπαλλήλους του «United Center», το οποίο είναι κλειστό και οι άνθρωποι που δούλευαν σε αυτό… ψάχνονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ