Κιούμπαν: «Ο Ντόντσιτς θα ξεπεράσει τον Νοβίτσκι»

Κιούμπαν: «Ο Ντόντσιτς θα ξεπεράσει τον Νοβίτσκι»

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, αποφάσισε να βάλει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για τον Λούκα Ντόντσιτς. Και είπε πως θα ξεπεράσει τον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Πεπεισμένος ότι ο Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται σε… τροχιά να ξεπεράσει τον Ντιρκ Νοβίτσκι είναι ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, τα πράγματα στο NBA είναι πια πιο… στρωμένα πια παίκτες που προέρχονται από την Ευρώπη, πράγμα που κάνει το μέλλον του Σλοβένου ακόμη πιο ευοίωνο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσο γρήγορα κατόρθωσε να αποδείξει την αξία του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ωστόσο, ακόμη και ο ίδιος ο Κουμπάν δεν είναι σε θέση να απαντήσει στο ερώτημα του αν θα κατορθώσει ο Ντόντσιτς να επαναλάβει το «θαύμα» του Γερμανού, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση ενός τίτλου.

«Ο Λούκα θα ξεπεράσει τον Ντιρκ. Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί και είναι πιο.. ανοιχτό σε σχέση με τότε που ο Νοβίτσκι είχε έρθει στο ΝΒΑ. Έχει αυτό το πλεονέκτημα, αλλά μπορεί να κερδίσει βραβείο ΜVP και πρωτάθλημα; Το ελπίζω, όπως το ελπίζει και ο Νοβίτσκι. Είναι καλοί φίλοι και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον», δήλωσε αρχικά ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο υποθετικό σενάριο να συνυπήρχαν οι δυο τους στην κορύφωση της καριέρας τους:

«Ω Θεέ μου. Πήραμε μια γεύση από τη συνεργασία τους όταν ο Ντιρκ βρισκόταν στο τέλος της καριέρας του. Μπορείς να φανταστείς τι θα γινόταν αν ήταν και οι 2 στην καλύτερη τους φάση; Θα ήταν σαν να επέστρεφαν ο Τζόρνταν και ο Πιπεν. Είναι εύκολο να έχεις ταλέντο. Είναι πολύ πιο δύσκολο να ξέρεις αν ένας παίκτης μπορεί να δουλέψει σκληρά ή όχι. Αυτή είναι η ερώτηση για τον Λούκα.

Θυμάμαι το καλοκαίρι που πέρασε του είπα» τι θα προσθέσεις στο παιχνίδι σου» και μου απάντησε «το αριστερό χέρι». Μετά επέστρεψε και αφού πριν δεν ήταν τέλειος στο να τελειώνει τις φάσεις, μετατράπηκε σε παίκτη TOP 3 της λίγκας, ειδικά για παίκτες που χρησιμοποιούν και το αριστερό χέρι τους στα τελειώματα. Ήταν ένα σημάδι τελειότητας και με έκανε να ενθουσιαστώ», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ