Πλησιάζουν οι τίτλοι τέλους για τον Μπόγκουτ

Πλησιάζουν οι τίτλοι τέλους για τον Μπόγκουτ

Ήθελε να παίξεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά δύσκολα θα αντέξει άλλον έναν χρόνο στα παρκέ ο Άντριου Μπόγκουτ.

«Δεν έχω παίξει καθόλου μπάσκετ από τότε που ολοκληρώθηκε η σεζόν και νιώθω ωραία που όταν ξυπνάω δεν αισθάνομαι σαν να πατάω σε γυαλιά. Μιλάμε για την καριέρα μου, η οποία πετάγεται σ’ ένα… πλυντήριο, αλλά πρέπει να πάρω μία απόφαση, η οποία μάλλον θα έρθει στα μέσα Μαΐου». Ο Άντριου Μπόγκουτ μπορεί και να λογίζεται ως… παράπλευρη απώλεια της πανδημίας.

Ο 35χρονος Αυστραλός σχεδίαζε να αποσυρθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά μάλλον είναι δύσκολο να περιμένει άλλον έναν χρόνο. Βλέπετε, ενίοτε μοιάζει αφοπλιστικά αληθινό το «όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει μαζί μας».

«Για χρόνια ήμασταν κοντά σ’ ένα μετάλλιο και πιθανότατα στα χαρτιά θα θεωρηθούμε η καλύτερη γενιά στην ιστορία της χώρας μας. Εγωιστικά παίρνοντάς το, θέλω να το κάνω, αλλά θα αποφασίσει το σώμα μου. Μπορώ να σηκωθώ για να παίξω μπάσκετ οποιαδήποτε μέρα, αλλά είναι δύσκολο να το κάνω για να προπονούμαι και να κάνω βάρη 5 με 6 φορές την εβδομάδα» υποστήριξε, εξηγώντας και γιατί σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ