Η αποκάλυψη του Τζόρνταν για το πάρτι με κοκαΐνη των Μπουλς (vid)

Η αποκάλυψη του Τζόρνταν για το πάρτι με κοκαΐνη των Μπουλς (vid)

Μία ιστορία που ελάχιστοι γνώριζαν αποκάλυψε ο MJ, η οποία έγινε όταν ήταν στην ρούκι σεζόν του στην ομάδα του Σικάγο.

Αρχικά ζητούμε συγνώμη για το spoiler, όμως ήδη έχουν κυκλοφορήσει αποσπάσματα από το «The Last Dance» του Μάικλ Τζόρνταν και των Σικάγο Μπουλς για το back-to-back πρωτάθλημα της σεζόν 1997-98.

Από το ESPN που έκανε πρεμιέρα ήρθε η ώρα της κυκλοφορίας των δύο πρώτων επεισοδίων του στο Netflix με τον κόσμο ήδη να έχει εκστασιαστεί και να περιμένει τη συνέχειά του.

Και το ντοκιμαντέρ ξεκίνησε με τρόπο ιδανικό. Με ιστορίες που δεν είχαν βγει προς τα έξω για την ομάδα που κυριάρχησε στο ΝΒΑ με τον MJ ως απόλυτο σταρ.

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποκάλυψε λοιπόν μία ιστορία στην ρουκι σεζόν του (1984-85) όταν και στην προετοιμασία της ομάδας, άκουσε φωνές σε ένα δωμάτιο, όπου γινόταν από τους υπόλοιπους παίκτες των Μπουλς πάρτι με γυναίκες και… κοκαΐνη.

Μετά το γέλιο του στην ερώτηση του δημοσιογράφου, ο MJ αποκάλυψε: «Τα παιδιά έκαναν πράγματα που δεν έβλεπα. Στην preseason ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο και προσπαθούσα να βρω τους συμπαίκτες μου. Άρχισα να χτυπάω πόρτες. Πίσω από μία άκουσα κάποιον να κάνει «σσσ, κάποιος είναι έξω». Φώναξε «ποιος είναι;» και είπα «ο MJ» και μετά είπε «είναι απλά ένας rookie, μην ανησυχείτε γι’ αυτόν». Άνοιξε την πόρτα, περπάτησα μέσα και όλη η ομάδα ήταν εκεί μέσα. Ήταν πράγματα που δεν είχα δει ποτέ ξανά στη ζωή μου ως νέο παιδί. Γραμμές, γυναίκες… Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν «εγώ φεύγω». Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως αν κάποιος ερχόταν εδώ, είμαι τόσο ένοχος, όσο εκείνοι σε αυτό το δωμάτιο. Κι από εκείνο το σημείο και μετά ήμουν στην ουσία μόνος μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ