The Last Dance: Η εγχείριση του Πίπεν που δεν έγινε λόγω διακοπών (vid)

The Last Dance: Η εγχείριση του Πίπεν που δεν έγινε λόγω διακοπών (vid)

O «Ινδιάνος» των Μπουλς μίλησε για την επιλογή του το καλοκαίρι του 1997 να μην εγχειρίσει τον αστράγαλό του για να μην χάσει τις διακοπές του.

Αποκαλύψεων συνέχεια στο  «The Last Dance» του ανυπέρβλητου Μάικλ Τζόρνταν και των Σικάγο Μπουλς. Στο δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του ESPN για τους Ταύρους και το back to back της σεζόν 1997-98, η ιστορία του Σκότι Πίπεν και του τραυματισμού του είναι αυτή που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο Ινδιάνος των Μπουλς, είχε καθυστερήσει να χειρουργηθεί στον αστράγαλό του, γνωρίζοντας ότι ο Τζέρι Κράουζ είχε ήδη επιλέξει να τον…. τελειώσει. Η αιτία για να επιλέξει να κάνει την επέμβαση στην αρχή της σεζόν και όχι όταν τελείωσε η προηγούμενη (96/97) ήταν αφοπλιστική.

«Είχα πρόβλημα στον αστράγαλο και αποφάσισα να κάνω αργότερα την εγχείρηση γιατί δεν ήθελα να γαμ@@ω το καλοκαίρι μου με την αποθεραπεία. Δεν θα ανυπομονούσαν, οπότε θα απολαύσω το καλοκαίρι μου και θα χρησιμοποιήσω την σεζόν για να προετοιμαστώ». τόνισε ο Σκότι Πίπεν στο «The Last Dance» καθώς έπρεπε να εγχειριστεί τον Ιούνιο όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Κίνηση που δεν άρεσε στον Μάικλ Τζόρνταν ο οποίος είπε εκείνη την περίοδο: «Ο Σκότι ήταν λάθος. Μπορούσε να κάνει την εγχείρηση μόλις τελείωσε η σεζόν και να είναι έτοιμος για την επόμενη. Αυτό που προσπαθούσε να κάνει ήταν να αναγκάσει τον μάνατζερ να αλλάξει το συμβόλαιο και ο Τζέρι δεν θα το έκανε αυτό. Οπότε τώρα έπρεπε να αρχίσω την σεζόν ξέροντας ότι ο Σκότι δεν θα ήταν εκεί και να βρω τρόπο να κερδίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ