Πόσο κόστισε η φανέλα του… αέρινου; Πόσο είπατε;

Πόσο κόστισε η φανέλα του… αέρινου; Πόσο είπατε;

Ένας συλλέκτης ξόδεψε μια μικρή περιουσία για να αποκτήσει την «Dream Team» εμφάνιση του Μάικλ Τζόρνταν. Διαβάστε πόσο κόστισε…

Μπορεί οι απανταχού μπασκετόφιλοι λάτρεις του NETFLIX να είχαν χθες (κι απόψε) την τιμητική τους (καλά το καταλάβατε, θα ξενυχτήσουμε για να δούμε τον… τελευταίο αέρινο χορό), όμως πριν κάνει πρεμιέρα το «The Last Dance», οι Αμερικανοί μπήκαν στον ρυθμό του Μάικλ Τζόρνταν. Κι αν η συνδρομή για την τηλεοπτική πλατφόρμα είναι μικρή, δεν φαντάζεστε πόσο κόστισε η φανέλα του «Θεού».

Στις 7 Απριλίου ξεκίνησε η δημοπρασία Ρόμπερτ Έντουαρντ, η οποία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ (19/04), λίγο πριν την πρεμιέρα. Αντικείμενο (του μπασκετικού πόθου) μια φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν, υπογεγραμμένη από τον ίδιο. Κι όχι μια τυχαία φανέλα, αλλά εκείνη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη, με την «Dream Team».

Η τιμή με την οποία ξεκίνησε η δημοπρασία ήταν 25.000 δολάρια, αλλά για να φτάσει στα χέρια του κατόχου της δαπανήθηκαν (κρατηθείτε) 216.000 δολάρια! Κι αυτή είναι η δεύτερη υψηλότερη τιμή, σε δημοπρασία εμφάνισης του «αέρινου».

Ο πρόεδρος της δημοπρασίας, Μπράιαν Ντιούγιερ, μάλλον πρέπει να χαμογελούσε μετά το τέλος της. «Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο πλέον εμβληματικός αθλητής όλων των εποχών, κερδίζοντας έξι τίτλους ΝΒΑ και δύο χρυσά μετάλλια Ολυμπιακών Αγώνων. Οι συλλέκτες απολαμβάνουν να αποκτούν μια σπάνια φανέλα του Τζόρνταν από την «Dream Team» του 1992, τη μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ που δημιουργήθηκε ποτέ» είπε και μάλλον δεν είχε άδικο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ