Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε Γουόριορς Vs Γουόριορς στο 2K και «άναψε» φωτιές! (pics)

Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε Γουόριορς Vs Γουόριορς στο 2K και «άναψε» φωτιές! (pics)

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να «λιώνει» στο 2K, όμως το γεγονός ότι επέλεξε να αγωνιστεί με τους Γουόριορς εναντίον των Γουόριορς έβαλε «φωτιές» για το μέλλον του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά το παρελθόν έχει συνδεθεί αρκετές φορές με μια μετακίνηση στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μια κίνηση που αν συμβεί δεδομένα θα αλλάξει το στάτους του ΝΒΑ.

Ο Greek Freak έχει όρο στο συμβόλαιο του να αποχωρήσει αν θέλει το φετινό καλοκαίρι, ενώ είναι σίγουρο ότι οι Μπακς θα του κάνουν πρόταση για το supermax συμβόλαιο, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στη λίγκα.

Όμως η όποια εξέλιξη στην υπόθεση του Γιάννη θα γίνει το καλοκαίρι, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να φαίνεται πως δίνει δικαιώματα για να κυκλοφορούν αυτά τα σενάρια. Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο έπαιξε ΝΒΑ 2Κ και επέλεξε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς απ αφού διάλεξε τους Γουόριορς εναντίον των Γουόριορς, δείχνοντας τη συμπάθειά του και πάλι στον Στεφ Κάρι, κι άρχισαν ξανά όλοι τα σενάρια.

«Ο Γιάννης συνεχίζει να υπαινίσσεται ότι θα παίξει στους Ουόριορς» ήταν ο τίτλος στα περισσότερα δημοσιεύματα και φυσικά το σχολίασε και ο κόσμος του twitter, με τα social media να παίρνουν φωτιά και τους περισσότερους να θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Γιάννη στο άμεσο μέλλον στο Όκλαντ.

Δείτε μερικές αντιδράσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ