Οι οικογένειες των θυμάτων μηνύουν την εταιρία με το ελικόπτερο του Κόμπε

Οι οικογένειες των θυμάτων μηνύουν την εταιρία με το ελικόπτερο του Κόμπε

Τα μέλη των οικογενειών των θυμάτων που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα με τον Κόμπι Μπράιαντ, κατέθεσαν μήνυση κατά της εταιρείας που είχε υπό την ιδιοκτησία της το ελικόπτερο.

Μέλη της οικογένειας τεσσάρων από τους οκτώ επιβάτες που σκοτώθηκαν στη συντριβή ελικοπτέρου με τον Κόμπε Μπράιαντ και την κόρη του Τζιάνα εντάχθηκαν στην αγωγή που κατέθεσε η χήρα του Μπράιαντ, Βανέσα εναντίον των εταιρειών που κατείχαν και λειτουργούσαν το αεροσκάφος.

Οι αγωγές εκ μέρους τριών μελών μιας οικογένειας και μιας γυναίκας που προπονούσε την 13χρονη κόρη του Μπράιαντ στο μπάσκετ, υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά την Κυριακή στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι των αγωγών έρχεται περίπου δύο μήνες μετά τη μήνυση της Βανέσα Μπράιαντ στην Island Express Helicopters Inc., η οποία εκμεταλλεύόταν το Sikorsky αλλά και την ιδιοκτήτη της, Island Express Holding Corp.

Σε αντίθεση με τη μακρά αγωγή της Βανέσα Μπραιαντ, οι νέες αγωγές δεν αναφέρουν ως κατηγορούμενο τον νεκρό πιλότο, Αρα Ζομπαγιάν ή τον εκπρόσωπό του. Οι αγωγές ισχυρίζονται πως οι δύο εταιρίες ήταν απρόσεκτες και αμελείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ