Στο Σαν Αντόνιο ο Θωμάς Ζευγαράς του Ολυμπιακού

Στο Σαν Αντόνιο ο Θωμάς Ζευγαράς του Ολυμπιακού

Άλλο ένα ταλεντάκι βρίσκει τον δρόμο του και δοκιμάζει να ανοίξει τα φτερά του. Από τον Ολυμπιακό στη Μέκκα του μπάσκετ ο Ζευγαράς.

Ήταν παιδί της γενιάς Αρσενόπουλου και Τσουμάνη. Αθλητής με προσόντα, πολλά υποσχόμενος, ο οποίος έμεινε για λίγο πίσω, προσπαθώντας να ξεπεράσει έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά ο Θωμάς Ζευγαράς αφήνει την Ελλάδα για να βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο 19χρονος διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού εντάσσεται στο Πανεπιστήμιο IWU, που έχει έδρα το Σαν Αντόνιο. Από εκεί θα ξεκινήσει για να κατακτήσει τον κόσμο, συνδυάζοντας σπουδές και μπάσκετ. Το ότι το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο έβγαλε τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον, δείχνει ότι δεν πρόκειται για μια τυχαία επιλογή.

Ο Ζευγαράς γνωρίζει πως τίποτα δεν θα του χαριστεί, ότι θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και να πιάσει την ευκαιρία. Στόχος του να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ, δουλεύοντας ιδιαίτερα στο σώμα του, προκειμένου να αυξήσει τον όγκο, να αποκτήσει περισσότερη δύναμη, για να μπορεί να «γεμίσει» τη ρακέτα.

Με προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ είχε δύο συμμετοχές στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού την περσινή περίοδο, όμως τώρα θα έχει την ευκαιρία στο NCAA να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ