Στιβ Κερ για Πίπεν: «Κανείς δεν τον κατηγόρησε»

Στιβ Κερ για Πίπεν: «Κανείς δεν τον κατηγόρησε»

Ο Στιβ Κερ πήρε... αποστάσεις απ' όσα υποστήριξε ο Τζόρνταν για τον Πίπεν.

Διαφορετική στάση από τον Μάικλ Τζόρνταν είχε ο Στιβ Κερ πάνω στο ζήτημα της επέμβασης του Πίπεν το οποίο θίγεται στο δεύτερο επεισόδιο στο ντοκιμαντέρ Last Dance.

«… τον καταλάβαινα, αλλά ο Σκότι έκανε λάθος. Θα μπορούσε να κάνει εγχείριση το καλοκαίρι και να είναι έτοιμος για την σεζόν αλλά προσπαθούσε να πιέσει την διοίκηση να του αλλάξει το συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν θα γινόταν», ανέφερε ο MJ στο επεισόδιο με τον Στιβ Κερ σε δηλώσεις του σήμερα στον αμερικανικό Τύπο να παίρνει αποστάσεις από τον GOAT.

«Όλοι σεβόμασταν τον Σκότι πάρα πολύ», είπε και συνέχισε: « Αισθανόμασταν όλοι την ενόχλησή του. Θα έπρεπε κανονικά να είναι ο δεύτερος καλύτερα αμειβόμενος παίκτης του ΝΒΑ ή έστω σίγουρα μέσα στους πέντε καλύτερους. Έτσι όλοι τον αισθανόμασταν, και κανείς δεν τον κατηγόρησε ότι έκανε την επέμβαση αυτή. Αργότερα, όλοι αντιληφθήκαμε ότι πρέπει να του δώσουμε χρόνο και ότι θα είναι μαζί μας στο δεύτερο μισό της σεζόν με εμάς», ανέφερε.

Ο Πίπεν αν και ήταν εξαιρετικά σημαντικός για τους Μπουλς δεν λάμβανε πολλά χρήματα. Ήταν ο 6ος καλύτερα αμειβόμενος παίκτης της ομάδας και 128ος στο πρωτάθλημα, έχοντας συμβόλαιο συνολικής αξίας 18 εκατομμυρίων ευρώ με διάρκεια επτά χρόνια υπογράφοντάς το μετά την κατάκτηση τίτλου το 1991, το πρώτου της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ