Ο λόγος που ο Κόμπε επέλεξε το νούμερο «8» (vid)

Ο λόγος που ο Κόμπε επέλεξε το νούμερο «8» (vid)

Ο Black Mamba σε παλιά του συνέντευξη εξηγεί τον λόγο που επέλεξε το νούμερο «8» στους Λέικερς.

Ο Κόμπε Μπράιαντ λείπει σε όλους μας. Ο παίκτης που κατά πολλούς έφτασε πιο κοντά στον Μάικλ Τζόρνταν  έφυγε από την ζωή τόσο πρόωρα όταν το ιδιωτικό του ελικόπτερο συνετρίβη στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και η 13χρονη κόρη του, Τζιάννα.

Οτι λοιπόν βγαίνει στην επιφάνεια με θέμα τον Black Mamba έχει ιδιαίτερη αξία πλέον. Ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας που δείχνει τον Κόμπε να εξηγεί γιατί επέλεξε να φοράει το νούμερο «8» στο ΝΒΑ.

Ο Black Mamba  σε συνέντευξή του, πριν καν αλλάξει νούμερο για χάρη του «24» είχε πει πως ότι «παίζαμε σε ένα σχολικό τουρνουά όπου υπήρχαν 220 παιδιά. Και δεν υπήρχαν διαθέσιμα νούμερα. Εγώ φορούσα το 143. Ήταν το πρώτο νούμερο που φόρεσα σε κάτι τόσο ανταγωνιστικό. Και κάνοντας την πρόσθεση προέκυψε το 8» με τον δημοσιογράφο να του λέει τότε: «Πρέπει να αποσυρθεί κάποια μέρα» και αυτόν να απαντάει «Το ελπίζω…»

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στην οροφή του «STAPLES Center» υπάρχουν και τα δύο του νούμερα αφού έχει αποσυρθεί και το «8» αλλά και το «24» .

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ