Κερ: «Η μπουνιά του Τζόρνταν βοήθησε και εμένα και τη σχέση μας»

Κερ: «Η μπουνιά του Τζόρνταν βοήθησε και εμένα και τη σχέση μας»

Ο Στιβ Κερ παραδέχτηκε στη συνέντευξη του στο TNT πως η γροθιά που δέχτηκε από τον Μάικλ Τζόρνταν ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή του…

Το επεισόδιο με τον Μάικλ Τζόρνταν σε μια προπόνηση των Σικάγο Μπουλς, θυμήθηκε ο Στιβ Κερ,

Συγκεκριμένα τη σεζόν 1995-96, ο «Air» έπαιζε σκληρά πάνω στον νυν τεχνικό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο οποίος δεν άντεξε και του μίλησε σε πολύ έντονο ύφος. Πολύ γρήγορα έπεσαν γροθιές, με την επόμενη μέρα να βρίσκει τον Κερ με μαυρισμένο μάτι, όμως ο κόουτς των πολεμιστών μίλησε μετά από χρόνια και τόνισε ότι αυτό που συνέβη τότε τον βοήθησε στο έπακρον για να βελτιώσει τη σχέση του με τον Air.

«Άρχισα να του απαντάω (κατά τη διάρκεια των προπονήσεων). Δεν είμαι σίγουρος αν το είχε κάνει ποτέ κανείς αυτό», λέει σε συνέντευξη του ο Κερ και συνεχίζει με το δικό του μοναδικό τρόπο:

«Μετά άρχισα να του κάνω φάουλ. Όχι ότι θα κέρδιζα κάτι πάνω στη σωματική του κατάσταση. Αλλά… Πήρα την μπάλα, με μάρκαρε και νομίζω χρησιμοποίησα τον ώμο μου για να τον αποφύγω. Συνέχισε να μιλάει. Είπα κάτι ασυναρτησίες και στην επόμενη κατοχή έτρεξα δίπλα στην τελική γραμμή και μου “έχωσε” μία και εγώ ανταπέδωσα. Εκεί ουσιαστικά μου όρμηξε».

«Ήμουν σαν το παιδί στο Τζουράσικ Παρκ που δέχτηκε επίθεση από ένα δεινόσαυρο!», λέει γελώντας ο Κερ.

«Δεν είχα ελπίδα. Έγινε πανδαιμόνιο. Ουρλιάζαμε ο ένας στον άλλο. Οι συμπαίκτες μας μπήκαν στη μέση αλλά κατέληξα με ένα μαυρισμένο μάτι. Προφανώς “έφαγα” μπουνιά. Δεν θυμάμαι καν ότι με χτύπησε».

Ο Κερ παραδέχτηκε στη συνέντευξη του στο TNT πως η γροθιά που δέχτηκε από τον Μάικλ Τζόρνταν ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ