Αζάια Τόμας σε Τζόρνταν: «Εάν Ντουράντ και Λεμπρόν ήταν στα ’80s ποιος θα ήταν ο GoAT;».

Αζάια Τόμας σε Τζόρνταν: «Εάν Ντουράντ και Λεμπρόν ήταν στα ’80s ποιος θα ήταν ο GoAT;».

Ο παλαίμαχος γκαρντ των Πίστονς πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας πως εάν Ντουράντ και Λεμπρόν ήταν στα '80s δεν θα υπήρχε μέτρο σύγκρισης.

Ποτέ τους δεν τα είχαν καλά. Στο παρκέ ήταν εχθροί, εκτός αυτού δεν έγινε και τίποτα αν δεν πουν ένα γεια εάν συμπέσουν τα χνώτα τους.
Ο Αζάια Τόμας και ο Μάικλ Τζόρνταν είχαν δώσει επικές μάχες στα παιχνίδια Μπουλς-Πίστος. Και από ότι φαίνεται δεν έχει αλλάξει η ιστορία ακόμα και μετά από τόσα χρόνια.

Ο παλαίμαχος γκαρντ των Πίστονς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Κρις Μπουσάρντ στο «Fox Sports» και έριξε ευθείες βολές προς τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Τόμας λοιπόν υποστήριξε: «Νομίζω πως αυτή η γενιά παικτών δεν παίρνει αρκετά τα εύσημα για αυτά που κάνει. Αυτή η γενιά παικτών είναι ανώτερη από τη δική μου. Όταν παίζαμε εμείς, ο Τζόρνταν ήταν ο κορυφαίος αθλητής που είχαμε δει ποτέ, αλλά από αθλητική άποψη, υπάρχουν 10-11 παίκτες στο ΝΒΑ τώρα με την αθλητικότητα του Τζόρνταν.

Δεν το είχαμε αυτό τότε. Με αυτά που κάνουν ο Κέβιν Ντουράντ και ο ΛεΜπρόν, αν τους έβαζες στην εποχή των ’80s, με τον ταλέντο, την αθλητικότητα και τις ικανότητές τους, ποιος θα ήταν ο GoAT;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ