Εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Τζος Ρίτσαρντσον

Εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Τζος Ρίτσαρντσον

Μια σπουδαία δωρεά, από έναν άνθρωπο, τον Τζος Ρίτσαρντσον, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός παίκτης, δείχνει εξαιρετικός κι εκτός παρκέ.

«Είμαι ευλογημένος που μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους, που έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη για όλους στιγμή. Η πόλη της Φιλαντέλφια και οι άνθρωποι της πόλης με υποδέχθηκαν με ανοικτή αγκαλιά και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω όσους έχουν ανάγκη». Ο Τζος Ρίτσαρντσον λέει πολύ σημαντικά πράγματα, αλλά η πράξη του ήταν σημαντικότερη.

Ο παίκτης των Σίξερς, δώρισε 500.000 γεύματα σε ανθρώπους της Φιλαντέλφια, που τα έχουν ανάγκη. Ειδικά τώρα, στην εποχή της πανδημίας, με τους δρόμους να ερημώνουν και τις δουλειές να λιγοστεύουν, είναι δεδομένο ότι οι ανάγκες μεγαλώνουν και πρωτοβουλίες όπως αυτή του Ρίτσαρντσον είναι αναγκαίες.

Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν χρήματα ακόμα και για τα απαραίτητα, όπως επίσης είναι δεδομένη η ευαισθησία που έχουν (και δείχνουν) οι παίκτες του ΝΒΑ. Άλλωστε, ο οργανισμός του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου επιζητεί τέτοιες πρωτοβουλίες, ώστε να υπάρχει καλύτερη επαφή με τον κόσμο, να μην είναι… διαφορετικοί κόσμοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ