Χιλ: «Η ζωή είναι σαφώς πιο πολύτιμη από την μπάλα του μπάσκετ»

Χιλ: «Η ζωή είναι σαφώς πιο πολύτιμη από την μπάλα του μπάσκετ»

Ο γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς αναφέρθηκε στην περίπτωση να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και τόνισε ότι προέχει η υγεία των αθλητών.

Στο κλίμα όλων των αθλητών του ΝΒΑ και ο Τζορτζ Χιλ, ο οποίος μιλώντας σε Μέσο της Αμερικής τόνισε πως πάνω από όλα έρχεται η υγεία των ανθρώπων. Αν και θα του άρεσε να επιστρέψει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς και να διεκδικήσει το δαχτυλίδι της λίγκας.

«Είμαι στο 50-50. Η ζωή είναι πιο πάνω από τα λεφτά που μας φέρνει το άθλημα. Όντας αθλητές που ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλον, θέλουμε να παίξουμε την σεζόν. Αλλά αν μπουν σε κίνδυνο περισσότερες ζωές, δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο η χρονιά. Η ζωή είναι σαφώς πιο πολύτιμη από την μπάλα του μπάσκετ.

Αν ακυρώσουν την σεζόν, σαν αθλητής θα αναστατωθώ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό. Αν παίξουμε, θα είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε. Έχουμε κάνει κάτι ιδιαίτερο με την ομάδα μέχρι στιγμής και θα θέλαμε να το ολοκληρώσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο 33χρονος συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που φέτος μετράει 9,6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ σε 52 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ