Όταν ο Τζόρνταν βρήκε τον Ρόντμαν στο κρεβάτι με την Κάρμεν Ηλέκτρα (vid)

Όταν ο Τζόρνταν βρήκε τον Ρόντμαν στο κρεβάτι με την Κάρμεν Ηλέκτρα (vid)

Το 3ο και το 4ο επεισόδιο του «Last Dance» κυκλοφόρησαν και αποκάλυψαν ένα πραγματικά σπαρταριστό σκηνικό, με τους Τζόρνταν, Ρόντμαν και Κάρμεν Ηλέκτρα.

Το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν και το τελευταίο πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς στο NBA, συνεχίζει να «βγάζει» φοβερές ιστορίες από εκείνη την περίοδο, με μία από αυτές να θέλει τον «MJ» να βρίσκει τον Ντένις Ρόντμαν με την Κάρμεν Ηλέκτρα στο κρεβάτι.

To ESPN προέβαλε το τρίτο και το τέταρτο επεισόδιo του «Last Dance», διαθέσιμα και στο Netflix, και σε αυτά πρωταγωνιστής ήταν ο Ρόντμαν, ο οποίος και ζήτησε… διακοπές μετά την επιστροφή του Σκότι Πίπεν από τον τραυματισμό του.

Ο Φιλ Τζάκσον του έδωσε 48 ώρες για να πάει στο Λας Βέγκας και αυτός άρχισε κατευθείαν τα πάρτι, ενώ πρόλαβε και να… παντρευτεί εκεί την Κάρμεν Ηλέκτρα.

Ο Τζόρνταν τόνισε λοιπόν ότι μέρες αργότερα αναγκάστηκε να ψάξει να βρει τον Ρόντμαν και η ίδια η Κάρμεν Ηλέκτρα μίλησε στο ντοκιμαντέρ και αποκάλυψε ότι ο ηγέτης των Μπουλς τους βρήκε στο κρεβάτι, με την ίδια να μπαίνει κάτω από τα σκεπάσματα για να μην τη δει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ