Μπάρκλεϊ: «Ποιος Κράουζε, ο Ράινσντορφ διέλυσε τους Μπουλς»

Μπάρκλεϊ: «Ποιος Κράουζε, ο Ράινσντορφ διέλυσε τους Μπουλς»

Ο Sir Charles αναφέρθηκε στο The Last Dance και το γεγονός πως κύριος υπεύθυνος για την διάλυση των Μπουλς ήταν ο ιδιοκτήτης τους.

Την ενόχλησή του για το γεγονός ότι έχουν ρίξει το φταίξιμο στον Τζέρι Κράουζε, εξέφρασε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μιλώντας για το The Last Dance και το γεγονός ότι οι ευθυνες έπεσαν σε αυτόν.

Ο Sir Charles εξήγησε πως ο μοναδικός υπεύθυνος για τη διάλυση των Μπουλς ήταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζέρι Ράινσντορφ, ο οποίος δεν ήθελε να πληρώσει τους παίκτες με βάση την πραγματική τους αξία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Dan Patrick Show, ο Μπάρκλεϊ είπε πως:

«Δεν έχω δει κάτι σοκαριστικό έως τώρα. Δεν ήταν ο Τζέρι Κράουζε ο κακός, δεν ήταν αυτός που διέλυσε εκείνη την ομάδα. Όλο αυτό το σχέδιο είχε ενορχηστρωθεί από τον ιδιοκτήτη, τον Τζέρι Ράινσντορφ. Αν πάτε πίσω στον χρόνο και το σκεφτείτε και χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική, θα καταλάβετε ότι ο Ράινσντορφ διέλυσε τους Μπουλς επειδή δεν ήθελε να πληρώσει τους παίκτες. Άφησε τον Χόρας Γκραντ, πλήρωσε τον Τζόρνταν τα τελευταία δύο χρόνια και δεν ήθελε να συνεχίσει να το κάνει. Είχε τον Σκότι Πίπεν σε μια φοβερή συμφωνία. Άφησε όμως τον Κράουζε να φαίνεται κακός και η στάση του ήταν υποκριτική».

Εν συνεχεία, ο Μπάρκλεϊ έφτιαξε τη δική του κορυφαία πεντάδα, στην οποία έβαλε τους Μάικλ Τζόρνταν, Όσκαρ Ρόμπερτσον, Μπιλ Ράσελ, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, με τους Κόμπι Μπράιαντ και Τιμ Ντάνκαν να ακολουθούν. Επειδή το ξανασκέφτηκε όμως, τοποθέτησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς έβδομο, εξηγώντας πως:

«Αγαπώ τα πάντα σε εκείνον, όμως νομίζω ότι με τον τρόπο που παίζεται σήμερα το παιχνίδι δεν θα ήθελε να τα βάλει με τους Bad Boys Πίστονς. Σας το λέω γιατί εκείνοι οι τύποι υπήρχαν για να τραυματίζουν τον αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ