Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ για την Τζίτζι

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ για την Τζίτζι

Η Τζίτζι θα είχε γενέθλια σήμερα, θα έκλεινε τα 14 κι η Βανέσα Μπράιαντ έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση. Ο πόνος της μάνας…

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα στον κόσμο είναι ο πόνος της μάνας, που χάνει το παιδί της. Κι η Βανέσα Μπράιαντ δύσκολα θα ξεπεράσει τον χαμό της Τζίτζι. Ειδικά σήμερα, που η αδικοχαμένη κόρη του Κόμπι θα γίνονταν 14 χρονών. Θα είχε τα γενέθλιά της, αν το νήμα της ζωής δεν κόβονταν τόσο πρόωρα.

Η Βανέσα έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram. «Χαρούμενα 14α γενέθλια στην γλυκιά μου κόρη, Τζιάνα. Η μαμά σε αγαπά πιο πολύ από όσο θα μπορούσε να σου δείξει. Είσαι μέρος της ψυχής μου, για πάντα. Μου λείπεις τόσο πολύ. Εύχομαι να μπορούσα να ξυπνήσω και να ήσουν εδώ μαζί μου. Μου λείπει το χαμόγελό σου, οι αγκαλιές σου, τα γέλια σου. Μου λείπουν όλα. Σε αγαπώ τόσο πολύ, Τζίτζι».

Της μιλάει σαν να είναι δίπλα της, σαν να μπορούσε να διαβάσει το μήνυμά της. Και για τη Βανέσα η Τζίτζι δεν έφυγε από κοντά της. Όπως έγραψε δεν θα φύγει ποτέ από την ψυχή της. Και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ