Συγκλονίζει ο Κόμπι: «Ο Τζόρνταν ήταν σαν τον μεγάλο μου αδελφό» (vid)

Συγκλονίζει ο Κόμπι: «Ο Τζόρνταν ήταν σαν τον μεγάλο μου αδελφό» (vid)

Ο Κόμπι Μπράιαντ παίρνει μέρος στο πέμπτο επεισόδιο του «Last Dance» και μιλάει για τον Μάικλ Τζόρνταν με τα λόγια του να συγκλονίζουν.

O Κόμπι Μπράιαντ είχε πολύ ιδιαίτερη και φιλική σχέση με τον Μάικλ Τζόρνταν στην καριέρα του, ενώ και οι δυο σεβόντουσαν απεριόριστα ο ένας τον άλλον τόσο εντός αλλά και εκτός παρκέ.

Στο πέμπτο επεισόδιο του «Last Dance», ο Τζόρνταν «συναντάει» τον Black Mamba, με τον αδικοχαμένο σούπερ σταρ των Λέικερς να αναφέρεται στον MJ και να μιλάει με μοναδικά λόγια που συγκλονίζουν.

Αναλυτικά όσα λέει στο ντοκιμαντέρ:

«Ο Μάικλ Τζόρνταν μου παρείχε πολλές οδηγίες. Είχα μια απορία για το πως να πετύχω το turn around σουτ του και τον ρώτησα. Μου έδωσε μια πολύ λεπτομερή απάντηση αλλά μου είπε επίσης, ότι αν θέλω οτιδήποτε να του τηλεφωνήσω. Ηταν σαν το μεγάλο αδελφό μου. Πραγματικά, μισώ την κουβέντα για το ποιος θα κέρδιζε σε ένα μονό. Όταν μου λένε οι φίλαθλοι ότι θα τον κέρδιζα, αυτό που λέω είναι ότι αυτό βλέπετε από εμένα, προέρχεται από αυτόν. Δε θα έπαιρνα πέντε πρωταθλήματα χωρίς αυτόν. Μου έδωσε εκπληκτικές συμβουλές!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ