Στα σκαριά νέο γήπεδο για τους Κλίπερς

Στα σκαριά νέο γήπεδο για τους Κλίπερς

Ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς, Στιβ Μπάλμερ ολοκλήρωσε την αγορά του «The Forum» από τη Madison Square Garden Entertainment Corp. για 400 εκατομμύρια δολάρια τη Δευτέρα, ανοίγοντας το δρόμο για να χτιστεί η νέα αρένα των Λος Αντζελες Κλίπερς κοντά στο Ινγκλγουντ.

Η «CAPSS LLC» του Στιβ Μπάλμερ ολοκλήρωσε την αγορά και η νεοσυσταθείσα «Forum Entertainment LLC» θα συνεχίσει να λειτουργεί το «The Forum» ως συναυλιακό χώρο.

Η συγκεκριμένη αγορά διαγράφει τις υπάρχουσες διαφορές που μέχρι τώρα παρεμπόδιζαν τον Μπάλμερ από το να χτίσει ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο 18.000 θέσεων για την ομάδα του. Η επίλυση των δικαστικών διαφορών ήταν μια προϋπόθεση της πώλησης, ανέφεραν πηγές του πρωταθλήματος.

Η MSG, η οποία κατέχει επίσης και τους Νικς της Νέας Υόρκης, βρισκόταν σε μια νομική μάχη με την πόλη Ινγκλγουντ και τον Μπάλμερ για την οικοδόμηση της νέας αρένας των Κλίπερς σε κοντινή απόσταση από το «The Forum».

Ο Τζέιμς Ντόλαν, εκτελεστικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MSG, είχε ισχυριστεί ότι το Ινγκλγουντ παραβίασε μια συμφωνία να μην επιτρέψει τον ανταγωνισμό του «The Forum» σε τόσο κοντινή απόσταση, όταν συνεργάστηκε με τους Clippers για μια νέα αρένα. Υπήρχαν αρκετές αγωγές, συμπεριλαμβανομένων δύο από κοινοτικές ομάδες, που προσπαθούσαν να μπλοκάρουν την κατασκευή της αρένας.

Ο Μπάλμερ κατέληξε σε συμφωνία στα τέλη Μαρτίου για να αγοράσει «The Forum» σε μετρητά. Οι Κλίπερς υποστηρίζουν ότι όλο το προσωπικό με έδρα το «The Forum» στην Καλιφόρνια αναμένεται να παραμείνουν ως υπάλληλοι της Forum Entertainment LLC.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ