Ο Μπάρκλεϊ μιλάει για το τέλος της φιλίας του με τον Τζόρνταν

Ο Μπάρκλεϊ μιλάει για το τέλος της φιλίας του με τον Τζόρνταν

Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Μάικλ Τζόρνταν ήταν κολλητοί για περίπου 20 χρόνια, αλλά πλέον δε λένε ούτε καλημέρα.

Για τη φιλία του με τον Μάικλ Τζόρνταν και το τέλος της, έπειτα από 20 χρόνια, μίλησε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος δεν μετανιώνει για όσα είχε πει για τον MJ που έφεραν και ρήξη στη σχέση τους.

«Ο Μάικλ ήταν σαν αδερφός μου για 20 και κάτι χρόνια, τουλάχιστον. Είμαι πολύ στενοχωρημένος που οι σχέσεις μας δεν είναι ίδιες. Για μένα παραμένει ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών και του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Έχει το τηλέφωνό μου, μπορεί να με πάρει», τόνισε ο θρύλος του ΝΒΑ και νυν σχολιαστής στην τηλεόραση.

Οι σχέσεις τους χάλασαν όταν ο Air ενοχλήθηκε από κάποια σχόλια που έκανε για τη δουλειά του στη Σάρλοτ ο «Σερ Τσαρλς». «Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν πιστεύω πως είχα πει κάτι κακό. Θυμάμαι πως είχα πει ότι ‘όσο κι αν αγαπώ τον Μάικλ, αν δεν σταματήσει να προσλαμβάνει γλείφτες και τους κολλητούς του, δεν πρόκειται να πετύχει ως διοικητικός παράγοντας’. Με εκνεύρισε πιο πολύ ότι ο Φιλ Τζάκσον είχε πει αργότερα ακριβώς το ίδιο, αλλά δεν χάλασαν οι σχέσεις τους.

Όταν είσαι διάσημος και κάποια στιγμή ο Μάικλ ήταν ο πιο διάσημος άνθρωπος στον κόσμο, αυτοί που σε περιτριγυρίζουν είναι είτε στο μισθολόγιό σου είτε τους κερνάς ποτά, φαγητά και τους πετάς με το τζετ σου. Λίγοι από τους φίλους σου είναι πραγματικά ειλικρινείς μαζί σου κι αυτό είναι δύσκολο για κάθε διασημότητα, ειδικά για κάποιον του βεληνεκούς του.

Όμως θεωρούσα πως ένας από τους λόγους που ήμασταν πολύ καλοί φίλοι ήταν ότι γνώριζε πως θα του έλεγα πάντα την αλήθεια. Δεν μπορώ επειδή είναι φίλος μου να βγω να πω στην τηλεόραση τι καλή δουλειά κάνει, όταν αυτό δεν συμβαίνει. Θα ήταν υποκριτικό από μέρους μου. Ο Εμπίντ με μισεί γιατί τον λέω τεμπέλη. Εγώ θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου, με οποιεσδήποτε συνέπειες», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ