«Ο Τζόρνταν έπαιρνε το φαγητό του Γκραντ όταν έπαιζε άσχημα»

«Ο Τζόρνταν έπαιρνε το φαγητό του Γκραντ όταν έπαιζε άσχημα»

Το βιβλίο Jordan Rules του Σαμ Σμιθ έκανε θραύση στα 90’s παρουσιάζοντας τα… καψώνια που έκανε ο Μάικλ Τζόρνταν σε μέλη της ομάδας των Μπουλς.

Ο Σαμ Σμιθ είχε γράψει βιβλίο για τον Μάικλ Τζόρνταν και τον τρόπο που μιλούσε ή που προκαλούσε τους συμπαίκτες του. Γενικότερα ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας με το βιβλίο «Jordan’s Rules» παρουσίαζε τα… καψώνια που έκανε ο Αμερικανός θρύλος του Σικάγο σε μέλη της ομάδας των Μπουλς.

Μάλιστα ο Σμιθ είχε κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις τις οποίες δεν είχε γράψει καν στο βιβλίο του, με μια εξ αυτών να την κάνει γνωστή με την ευκαιρία του ντοκιμαντέρ για τον Τζόρνταν. Συγκεκριμένα ο Σμιθ δήλωσε πως μετά από παιχνίδια όπου ο Χόρας Γκραντ δεν ήταν καλός, ο Τζόρνταν του έπαιρνε το φαγητό στο αεροπλάνο, ή ζητούσε να μην του δοθεί καθόλου.

«Είχαν έρθει παίκτες και μου είχαν πει πως πήρε το φαγητό του Χόρας Γκραντ στο αεροπλάνο γιατί είχε κάνει κακό παιχνίδι. Ο Μάικλ έλεγε στις αεροσυνοδούς ‘μην τον ταΐσετε, δεν αξίζει να φάει’. Μετά με ρωτούσαν ‘γιατί δεν τα γράφεις αυτά;’. Κι εγώ τους απαντούσα ‘δεν μπορώ να τα γράψω, εκτός κι αν μου τα δηλώσετε εσείς. Δεν επικαλούμαι ανώνυμες πηγές σε τέτοια ζητήματα. Αν θέλετε να κάνετε δήλωση για αυτό το θέμα, δεν έχω πρόβλημα να το γράψω’. Τότε μου απαντούσαν ‘όχι, όχι, δεν γίνεται να πούμε κάτι τέτοιο για τον Μάικλ’», ανέφερε ο Αμερικανός αθλητικογράφος και συγγραφέας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ