Τα δύο σενάρια για να γίνει ο Γιάννης συμπαίκτης του Κάρι!

Τα δύο σενάρια για να γίνει ο Γιάννης συμπαίκτης του Κάρι!

Οι Ουόριορς ψάχνουν τρόπους να φέρουν τον Greek Freak στο Σαν Φρανσίσκο και ήδη Μέσα της πόλης κάνουν λόγο για σενάρια ανταλλαγής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο παίκτης που έχουν στήσει όλο το franchise τους οι Μιλγουόκι Μπακς. Ένας αστέρας που έχει πάρει στις πλάτες του το Γουισκόνσιν και έχει αναγκάσει όλο το ΝΒΑ να μιλάει για αυτόν.

Θα μπορούσαμε να δούμε τον Greek Freak μακριά από το Μιλγουόκι;

Κανείς δεν ξέρει, το ζητούμενο είναι πως ήδη οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τον… ορέγονται!

Οι Ουόριορς ονειρεύονται το σενάριο να αποκτήσουν μέσω κάποιο trade τον περσινό MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Και μάλιστα έχουν ήδη «φτιαχτεί» δύο εκδοχές στην «San Fransisco Chronicle». Δύο σενάρια για το πως θα μπορέσουν οι Πολεμιστές να προσεδαφίσουν τον Γιάννη στην Σαν Φρανσίσκο, με την πρόφαση ότι οι Μπακς δεν θα είναι ικανοί να τους δημιουργήσουν το σύνολο που θα του εξασφαλίσει την προοπτική να κυνηγήσει ένα δαχτυλίδι.

Στο πρώτο λοιπόν από αυτά, οι Ουόριορς θέλουν να μπλέξουν τον σταρ των Μπακς σε μία ανταλλαγή που θα συμπεριλαμβάνει τον Άντριου Ουίγκινς και τις επιλογές τους στον πρώτο γύρο του draft το 2020, το 2021 και το 2022.

Το δεύτερο σενάριο μπορεί να είναι ακόμα πιο ελκυστικό για τους Μπακς. Και αυτό γιατί συμπεριλαμβάνει έμψυχα ανταλλάγματα ικανά να κρατήσουν ανταγωνιστικά τα Ελάφια εάν χάσουν τον αστέρα τους. Όπως γράφει η «San Fransisco Chronicle» ένας εκ των Κλέι Τόμπσον ή Ντρέιμοντ Γκριν θα είναι το… δέλεαρ για να πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή.

Αλήθεια ή ψέμα, το ότι συζητιέται όλο και πιο έντονα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το ενδεχόμενο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να συνεργαστεί με τον Στέφ Κάρι, είναι μία είδηση που μπορεί να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων στο ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ