Στο νο27 όλων των εποχών του ΝΒΑ ο Greek Freak!

Στο νο27 όλων των εποχών του ΝΒΑ ο Greek Freak!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN o Γιάννης Αντετοκούνμπο τοποθετείται στην 27η θέση των κορυφαίων αθλητών της λίγκας μπροστά από ονόματα-θρύλους όπως οι Στόκτον, Άιβερσον και Γιούινγκ.

Μας έχει κάνει να δακρύσουμε από χαρά με τα κατορθώματά του. Να ξενυχτάμε πίσω από τους δέκτες μας για να πανηγυρίσουμε τα κατορθώματά του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, το ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε πέρσι τον τίτλο του MVP και από ότι όλα δείχνουν, και σύμφωνα με τους Αμερικανούς, αυτό δεν είναι το ταβάνι του καθώς αναμένονται και άλλες σπουδαίες στιγμές από τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Για να έρθει το κείμενο του ESPN και να δικαιώσει όσους πιστεύουν στις ικανότητές του.

Όπως τονίζει το γνωστό αμερικάνικο δίκτυο, ο Αντετοκούνμπο τοποθετήθηκε στο Νο27 των παικτών του ΝΒΑ όλων των εποχών!

Συγκεκριμένα ο  «Greek Freak» βρίσκεται πάνω από τους θρύλους  της λίγκας με τα ονόματα των Τζον Στόκτον,  Άλεν Άιβερσον και Πάτρικ Γιούινγκ να τον ακολουθούν.

 

Το ESPN να αναφέρει για τον Γιάννη: «Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πιο μακριά από το όνομα για να καταλάβεις την επιρροή του Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ σε ηλικία 25 ετών. Πριν ο «Γιάννης» καθιερωθεί, αυτοί που δεν μπορούσαν να πουν το όνομά του τον αποκαλούσαν «Greek Freak».

Ο MVP της σεζόν βρισκόταν σε πορεία να κατακτήσει το βραβείο για δεύτερη σερί σεζόν και βελτιώνεται καθημερινά, έχοντας τους καλύτερους αριθμούς της καριέρας του πριν διακοπεί η σεζόν λόγω του κορονοϊού. Τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ