Οι Χιτ θέλουν να κάνουν το μπαμ με τον Αντετοκούνμπο

Οι Χιτ θέλουν να κάνουν το μπαμ με τον Αντετοκούνμπο

Μεταγραφική σενάρια θέλουν το Μαϊάμι να γλυκοκοιτάζει τον Αντετοκούνμπο, αλλά μην το… δέσετε. Έχετε ακόμα να διαβάσετε πολλά!

Ίσως οι φωτογραφίες που δημοσιεύει τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με φόντο τη θάλασσα, να επηρέασαν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, τα οποία τoν θέλουν να… μετακομίζει στο Μαϊάμι και τους Χιτ. Άλλωστε, ο καιρός προσφέρεται για σενάρια, δεν υπάρχει αγωνιστική δράση κι η… ίντριγκα πάντα έχει τη θέση της στην καρδιά του μέσου φιλάθλου, πόσο μάλλον των δημοσιογράφων.

Η απόκτηση (πέρυσι) του Τζίμι Μπάτλερ, τους έβαλε δυναμικά στο παιχνίδι και οι υπεύθυνοι της ομάδας του Μαϊάμι δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να στελεχώσουν το ρόστερ με έναν σταρ, που θα τους εκτοξεύσει, στην Ανατολική Περιφέρεια αλλά και στη διεκδίκηση του τίτλου στο ΝΒΑ.

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο έχει κατακτήσει μια θέση στο All Star, αλλά στο σύνολό τους οι Μαϊάμι είναι πιο πίσω, σε σχέση με τους Μιλγουόκι Μπακς, Λος Άντζελες Λέικερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, που κυνηγούν με αξιώσεις το τρόπαιο.

Σύμφωνα με το «Sports Illustrated», ο Πατ Ράιλι, δέκα χρόνια μετά την… απώλεια του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, είναι αποφασισμένος να φέρει στην ομάδα έναν σούπερ σταρ και πρώτος στη λίστα φαίνεται πως είναι ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον «Greek Freak», στο Τορόντο του δίνουν τα… κλειδιά της πόλης, όμως τα «ελάφια» δύσκολα θα τον αποχωριστούν. Όπως και να ‘χει, από εδώ και μπρος δεν γίνεται παρά να βρίσκεται στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναρίων, το πιο… καυτό όνομα του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ