Ο Ντίνγουιντι ζητά από τον κόσμο να αγοράσει το συμβόλαιό του

Ο Ντίνγουιντι ζητά από τον κόσμο να αγοράσει το συμβόλαιό του

Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι προκαλεί τους φίλους του να εξαγοράσουν το συμβόλαιό του και να αποφασίσουν πού θα παίξει το χρόνου. Άλλα κόλπα…

«Οι αθλητικές εταιρείες κι οι χορηγοί επηρεάζουν τις αποφάσεις των ομάδων. Ο μεγαλύτερος χορηγός μου/μας θα είναι πάντα οι φίλαθλοι, επομένως θέλω να διασκεδάσω ενώ είμαστε σε καραντίνα. Ελπίζω πως οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των ομάδων δεν θα συμμετάσχουν σε αυτό, προκειμένου να μην υπάρχει κάτι μη νόμιμο σε αυτού του είδους τη χορηγική συμφωνία». Όταν ο Σπένσερ Ντίνγουιντι έχει κέφια, τότε γίνονται ωραία πράγματα.

Ο σταρ των Νετς μπορεί πέρυσι το καλοκαίρι να υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, μπορεί οι αποδοχές του να μην είναι διόλου ευκαταφρόνητες (34.000.000 δολάρια), αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να… κάνει παιχνίδι. Βλέπετε, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο, που επιτρέπει στον Ντίνγουιντι να το σπάσει, αν κι εφόσον το επιθυμεί. Βρήκε ο 27χρονος γκαρντ, άλλη ομάδα να προσφέρει μεγαλύτερο ποσό; Εδώ ξεκινά το… γλέντι.

Με ανάρτησή του καλεί τον κόσμο να αποφασίσει πού θα παίξει του χρόνου. Ζητά από τους φιλάθλους να μαζέψουν ένα ποσό της τάξης των 24.600.000 δολαρίων (σε BitCoin) κι από τη στιγμή που θα μαζευτούν τα χρήματα, ο κόσμος θα αποφασίσει που θα πάει ο Ντίνγουιντι, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, εκεί που θα του υποδείξουν οι φίλοι του.

Αν πάλι δεν συγκεντρωθεί αυτό το ποσό (μάλλον είναι πολύ σίγουρος για τους πιστούς του φίλους) θα δώσει όλα τα χρήματα σε φιλανθρωπικό σκοπό. Βεβαίως, ο ίδιος δεν θα έχει χάσει τίποτα, μια και θα είναι εν ισχύ το συμβόλαιό του με το Μπρούκλιν. Ο Ντίνγουιντι τα έχει υπολογίσει όλα. Αυτά τα 24.6 εκατομμύρια δολάρια, είναι τα χρήματα που έχει να εισπράττει, μέχρι το καλοκαίρι του 2022, καθώς τα υπόλοιπα τα πήρε ήδη, τον χρόνο που αγωνίστηκε στους Νετς.

«Παίζει» εκ του ασφαλούς με τους φανατικούς του, δεν χάνει και στις δύο περιπτώσεις ούτε ένα δολάριο, ιντριγκάρει τον κόσμο, κάνει την απόλυτη διαφήμιση. Αν παίζει όπως… πουλάει τον εαυτό του, ίσως πρέπει να αρχίσει να… τρέμει ο Τζόρνταν.

 

View this post on Instagram

 

I can’t wait to see where I play next. Just started a @gofundme. Link in bio. #AudienceOfOne #covid19

A post shared by Spencer Dinwiddie (@spencerdinwiddie) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ