Ρόντμαν: «Θα κερδίζαμε εύκολα τέταρτο σερί πρωτάθλημα»

Ρόντμαν: «Θα κερδίζαμε εύκολα τέταρτο σερί πρωτάθλημα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον άλλοτε συμπαίκτες του στους Σικάγο Μπουλς ο Ντένις Ρόντμαν ο οποίος υποστήριξε πως οι «ταύροι» θα μπορούσαν εύκολα να κατακτήσουν το τέταρτο σερί πρωτάθλημα.

Ο Ντένις Ρόντμαν ήταν ένα εκ των βασικών… στηριγμάτων του μεγάλου Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς. Ο άλλοτε Αμερικανός των «ταύρων» μίλησε για τον… τελευταίο χορό των Σικάγο Μπουλς και τόνισε πως η ομάδα του θα έπαιρνε εύκολα και τέταρτο σερί πρωτάθλημα, αν δεν διαλυόταν το καλοκαίρι του 1998.

Συγκεκριμένα, το… κακό παιδί της ομάδας των Μπουλς που μαζί με τους Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν, έγραψαν ιστορία στα παρκέ του NBA, παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN, με αφορμή το «Last Dance», που σπάει όλα τα κοντέρ. Ο Ρόντμαν, λοιπόν, κάνοντας flashback στην τελευταία σεζόν της δυναστείας των Μπουλς, είπε μεταξύ άλλων:

«Ήθελα να κερδίζω τίτλους με αυτούς τους συμπαίκτες. Θα πήγαινα στον πόλεμο μαζί τους οποιαδήποτε στιγμή. Με στεναχωρεί που δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε εύκολα το τέταρτο σερί πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ