Μπερντ: «Αν ήθελα να νικήσω θα διάλεγα Κόμπι, για διασκέδαση τον Λεμπρόν»

Μπερντ: «Αν ήθελα να νικήσω θα διάλεγα Κόμπι, για διασκέδαση τον Λεμπρόν»

Ο Λάρι Μπερντ ρωτήθηκε για το δίλημμα του 21ου αιώνα ανάμεσα σε Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς και διάλεξε τον «Black Mamba».

Η κουβέντα για τον κορυφαίο παίκτη του 21ου αιώνα στο NBA είναι διαρκής και μεγάλη και φυσικά μέσα στην συζήτηση βρίσκονται ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο αδικοχαμένος Κόμπι Μπράιαντ.

Ο θρύλος της λίγκας και των Μπόστον Σέλτικς Λάρι Μπερντ ρωτήθηκε για το με ποιον από τους δύο θα ήθελε να είναι συμπαίκτης και επέλεξε τον «Black Mamba», ενώ στάθηκε και στον Βασιλιά του οποίου επίσης απέδωσε χαρακτήρα νικητή αλλά τόνισε πως μαζί του θα περνούσε καλύτερα γιατί έχει περισσότερη πλάκα.

Αναλυτικά η απάντηση του Λάρι Μπερντ:

«Η θέληση του Κόμπι για νίκη, η αφοσίωση του, το πείσμα να γίνεται συνεχώς καλύτερος. Ήταν σκληρός. Αν ήθελα να νικήσω θα έπαιζα συμπαίκτης με τον Κόμπι. Αν ήθελα να διασκεδάσω θα διάλεγα τον Λεμπρόν. Έχει περισσότερη πλάκα να παίζεις με τον Λεμπρόν, αλλά αν θες να νικήσεις τότε διαλέγεις Κόμπι. Όχι ότι ο Λεμπρόν δεν είναι νικητής, αλλά η νοοτροπία του Κόμπι είναι να γίνεται καλύτερος σε κάθε ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ