Τέλος η σεζόν για Μπογκντάνοβιτς, μπαίνει στο χειρουργείο

Τέλος η σεζόν για Μπογκντάνοβιτς, μπαίνει στο χειρουργείο

Οι Γιούτα αποφάσισαν ότι δεν αρκεί η συντηρητική αγωγή για τον καρπό του Μπογκντάνοβιτς και τον χάνουν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Υπό κανονικές συνθήκες θα μιλούσαμε για… πρόωρο (κι άδοξο) φινάλε, για μια μεγάλη απώλεια των Γιούτα Τζαζ, όμως -αλήθεια- ποιος γνωρίζει αν και πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή περίοδος; Για τον Μπογκντάνοβιτς, πάντως, η αγωνία δεν θα παραταθεί, καθώς αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξιό καρπό, προκειμένου να αντιμετωπίσει οριστικά το πρόβλημα, που τον ταλανίζει.

Ο Σέρβος, σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ της ομάδας, αποφάσισε ότι είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσει τον τραυματισμό, που τον βασάνιζε από τον Ιανουάριο. Η συντηρητική αγωγή δεν απέδωσε κι έτσι προκρίθηκε η λύση της χειρουργικής επέμβασης. Και μπορεί (αν κι εφόσον συνεχιστεί κι ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα) η Γιούτα να χάνει ένα από τα βασικά της όπλα, από την άλλη θα τον έχει έτοιμο για την επόμενη σεζόν.

Στα 31 του ο Κροάτης φόργουορντ έκανε πράγματα και θαύματα στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Με 20.2 πόντους (41% τρίποντο κι 90% στις βολές), 4.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ, με 33.1 λεπτά συμμετοχής σε 63 αγώνες, έδειξε πως η Ευρώπη ήταν μικρή για να χωρέσει το ταλέντο του και πως ανήκει στο ΝΒΑ. Ίσως γι’ αυτό οι Τζαζ να προτίμησαν να τον χάσουν τώρα στο (ενδεχόμενο) φινάλε, παρά να ρισκάρουν μεγαλύτερη ζημιά, αλλά και να του δώσουν χρόνο αποθεραπείας κι επιστροφής, όταν θα ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ