Σε άσχημη κατάσταση ο Σλόαν. Τι ζήτησε ο Καρλ Μαλόουν

Σε άσχημη κατάσταση ο Σλόαν. Τι ζήτησε ο Καρλ Μαλόουν

Το ΝΒΑ έχει τους δικούς του θρύλους, όπως ο Τζέρι Σλόαν. Τώρα, που περνά πολύ δύσκολες ώρες, οι παίκτες του είναι κοντά του.

«Θα ήθελα να πω σε όλους, ότι εγώ κι ο Στόκτον μιλάμε πολύ τώρα τελευταία και ο προπονητής μας Τζέρι Σλόαν δεν τα πηγαίνει καλά. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προσευχηθείτε για τον κόουτς». Με αυτό το συγκινητικό μήνυμα, ο τεράστιος Καρλ Μαλόουν αποκάλυψε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τον εμβληματικό προπονητή των Γιούτα Τζαζ.

Στα 78 του, ο βετεράνος προπονητής, έχει χτυπηθεί από Πάρκινσον και άνοια, με την κατάσταση της υγείας του καθημερινά να χειροτερεύει, γεγονός που έκανε και τον Μαλόουν να ξεσπάσει. Έχει καθίσει στους πάγκους των Τζαζ και των Μπουλς, αλλά όλα αυτά δεν είναι παρά η παρακαταθήκη που αφήνει στο μπάσκετ. Το σπορ, οι άνθρωποί του, στέκεται στο πλευρό του, τώρα που έχει ανάγκη. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια… προσευχή.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι το δέσιμο που έχουν μεγάλοι σταρ, τεράστιες προσωπικότητες, με τους παλιούς τους προπονητές. Είναι η αναγνώριση της προσφοράς των κόουτς στην καριέρα τους, η επίδραση στην ίδια τη ζωή τους. Κι ίσως ο Σλόαν να μην μπορεί να αντιληφθεί την αγάπη που του έχουν οι παλιοί του αθλητές, όμως σημασία έχει ότι δεν είναι μόνος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ