Μειωμένες αποστολές θα προτείνει στις ομάδες το ΝΒΑ

Μειωμένες αποστολές θα προτείνει στις ομάδες το ΝΒΑ

Στα εναλλακτικά σενάρια που σκέφτεται ο κομισάριος του ΝΒΑ είναι να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των μελών των αποστολών των ομάδων.

Η μείωση του αριθμού των ατόμων, που συνοδεύουν τις ομάδες, είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει ο Άνταμ Σίλβερ για τη συνέχιση της σεζόν 2019-2020. Ο κομισάριος του ΝΒΑ, αναμένεται τις επόμενες δέκα ημέρες να παρουσιάσει ολοκληρωμένο πλάνο για την επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα, μετά τη διακοπή, λόγω της πανδημίας κι όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορεί παρά να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και αναπροσαρμογές, ακόμα και σε σημεία, τα οποία θεωρούσαμε ως… δεδομένα.

Κάποια από τα σενάρια, που έχουν κυκλοφορήσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αναφέρουν πως στόχος είναι να συγκεντρωθούν οι ομάδες της Ανατολικής Περιφέρειας στη Φλόριντα κι αυτές της Δυτικής Περιφέρειας στο Λας Βέγκας. Αποκάλυψη, όμως, που κάνει ο Hall of Famer δημοσιογράφος, Μάρκ Στάιν, αναφέρει πως οι αποστολές θα πρέπει να μειωθούν κατά τουλάχιστον 20 άτομα.

Είναι γνωστό πως τις αποστολές των ομάδων του ΝΒΑ τις αποτελούν περί τα 50–55 άτομα, γεγονός που σημαίνει ότι αρκετοί από τους assistant coaches, προπονητές ατομικής βελτίωσης, φροντιστές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές κ.α., πρέπει να μείνουν εκτός και να δουν τους αγώνες από τις τηλεοράσεις τους.

Η σκέψη αυτή επεξεργάζεται από τον Σίλβερ και τους συνεργάτες του, πάντα στο πλαίσιο της μείωσης της συνάθροισης και των κινδύνων που αυτή ελλοχεύει, όσο υπάρχει ο κορωνοϊός. Φυσικά, αν κάτι τέτοιο τελικά προταθεί, πρέπει να περάσει κι από την έγκριση των ομάδων στο επόμενο «Board of Governors», του οποίου τη στήριξη έχει ο «ισχυρός άνδρας» του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ