«Οι παίκτες του ΝΒΑ θέλουν να παίξουν»

«Οι παίκτες του ΝΒΑ θέλουν να παίξουν»

Η Μισέλ Ρόμπερτς, δικηγόρος των αθλητών του ΝΒΑ τόνισε πως πλέον έχει η ώρα να για την επανέναρξη της σεζόν και πως αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν και οι αθλητές.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με το μέλλον του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, έχει ξεκινήσει και ο ένας μετά τον άλλον τους εμπλεκόμενους φορείς, εκφράζουν την επιθυμία να ξεκινήσουν οι αγώνες.
Μέσω της δικηγόρου της ένωσης των παικτών, Μισέλ Ρόμπερτς, οι πρωταγωνιστές έστειλαν τη θετική τους ψήφο.

Η Μισέλ Ρόμπερτς δήλωσε στο ESPN, αρχικά, πως σκοπεύει να μιλήσει με εκπροσώπους και των 30 ομάδων της λίγκας ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Ήρθε η ώρα. Ήρθε η ώρα. Έχουν περάσει 2.5 μήνες που σκεφτόμαστε τα «αν». Οι παίκτες χρειάζονται μία σίγουρη απάντηση. Όλοι το χρειάζονται».

Στη συνέχεια η Ρόμπερτς τόνισε ότι δεν χρειάζεται να ψηφίσουν οι παίκτες αν θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν: «Αν πιστεύαμε ότι χρειαζόταν ψηφοφορία θα την κάναμε. Αν αλλάζαμε τη συλλογική σύμβαση θα το χρειαζόμασταν αυτό. Προτιμάμε όμως να μιλάμε με τον κόσμο. Αν καταλάβουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε θα μιλήσουμε με τους παίκτες.

Ας μάθουμε τι θα συμβεί, ας ενημερωθούμε. Οι παίκτες θέλουν να ξέρουν τι θα γίνει. Σίγουρα θα είναι καλό. Οι παίκτες θέλουν πάρα πολύ να επιστρέψουν και να παίξουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ