Ο Άλεξ ακολουθεί αντίθετη πορεία από τα αδέρφια του

Ο Άλεξ ακολουθεί αντίθετη πορεία από τα αδέρφια του

Την ώρα που οι… Αντετοκούμπρος μετακινήθηκαν στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, ο νεαρός Άλεξ δοκιμάζει την ευρωπαϊκή συνταγή.

Ποιος είπε ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος και ποιος είπε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα «επιβάλλει» τα αδέρφια του στο ΝΒΑ; Καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα, χαράζει τη δική του πορεία κι ενίοτε πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο οποίος ακολουθεί εκ διαμέτρου αντίθετη διαδρομή από την υπόλοιπη οικογένεια.

Παρότι τα αδέρφια του χαράζουν τον δρόμο στο ΝΒΑ (με τον Γιάννη να είναι ο… οδηγός), ο 18χρονος φόργουορντ προτιμά αντί να ψάξει τον δρόμο, να τον χαράξει. Ολοκλήρωσε τη φοίτησή του στο Ντομίνικαν κι αποφάσισε ότι θα «ψηθεί» στην Ευρώπη, πριν δοκιμάσει την τύχη του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο Άλεξ γνωστοποίησε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, προκειμένου να αποκτήσει τις απαραίτητες εμπειρίες και να εμφανιστεί πιο έτοιμος, όταν θα τον καλέσουν από το αμερικανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως κάτι ανάλογο έπραξε κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έκανε το… αγροτικό του (σε σχέση πάντα με το ΝΒΑ) και μετά, όντας και παίκτης της Εθνικής ομάδας, εμφανίστηκε έτοιμος να διεκδικήσει τον δικό του χώρο και τη θέση του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, όχι ως αδερφός του Γιάννη, αλλά ως ξεχωριστή αυτόφωτη προσωπικότητα. Κάτι αντίστοιχο θέλει να κάνει κι ο νεαρός Άλεξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ